Автор |
Съобщение |
WhiskeyJack
Регистриран на: 06 Май 2011 Мнения: 29 Местожителство: Горна Оряховица |
|
|
|
добре че нямам пикел...че какъвто съм карък току виж си направя нова дупка за наливане на мозък
_________________ Целта е в лекотата... |
|
|
Пет Апр 12, 2013 11:33 pm |
|
|
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
|
|
|
|
Аре ся да ми обясните колко кръгчета трябва да направя с пикела в тая дупка на дъното за да съм сигурен че нема да се изхлузи по пътя без да издрънчи и да го чуя |
Никакви кръгчета.
Само един полукръг правиш като на снимката на колежката Гамина
|
По описания начин 2 пъти се разхлабва по пътя-хем е фиксиран с лента с велкро в горния край ама айде стига-вече няма да го носим-пролет пукна!
|
|
|
Сря Апр 24, 2013 12:15 pm |
|
|
Gamina
|
|
|
Сря Апр 24, 2013 12:20 pm |
|
|
maneco
Регистриран на: 14 Окт 2010 Мнения: 111 Местожителство: София, Берковица |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Аре ся да ми обясните колко кръгчета трябва да направя с пикела в тая дупка на дъното за да съм сигурен че нема да се изхлузи по пътя без да издрънчи и да го чуя |
Никакви кръгчета.
Само един полукръг правиш като на снимката на колежката Гамина
|
По описания начин 2 пъти се разхлабва по пътя-хем е фиксиран с лента с велкро в горния край ама айде стига-вече няма да го носим-пролет пукна! |
Е стига бе не може така, все трябва да има някой покрай теб да ти покаже....
Ето едно ново видео нагледно и обяснено кое как се прави, не мисля, че има шанс да падне, дори и да се откачи от велкрото ще те удари през краката....
http://www.youtube.com/watch?v=1jqdFtcqAZE
|
|
|
Сря Апр 24, 2013 1:36 pm |
|
|
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
Ясно!Грешката е при мен-аз след като го пъхна(пикела,де ) го завъртам не нагоре а настрани(усуквам го )
и не казвам че е паднал а само се разхлабва-вече ви е ясно защо аве-Сашето...
п.п.няма никой около мен дето да помага-сам откривам "топлата вода" за съжаление...затова и досаждам с тъпи въпроси ама не се оплаквам-ше се справим...или ше си строшим главата некъде...
Мерси (за пореден път) за напътствията!
|
|
|
Чет Апр 25, 2013 8:46 pm |
|
|
slavei
|
|
|
|
|
|
Туй за котките поставени най-отгоре в раницата или провесени отвън съм чувал за сериозни наранявания от невинни хлъзгания и падания пък и звучи доста логично, така че там нямам никакви съмнения. |
Преди 10 години Милен Милчев лека му пръст загина по този нелеп начин. Беше един от най-добрите ни алпинисти.
Последната промяна е направена от slavei на Пет Май 10, 2013 12:32 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Пет Май 10, 2013 12:25 am |
|
|
slavei
|
|
|
|
|
|
Аз си загубих калъфа и си уших някакво жалко подобие от дънков плат. Иначе си седят вътре в раницата, просто гледам да не са наааай-отдолу.
Продават се отделно и само калъфчета между другото, напиши "калъф за котки" в гугъл |
Здравей Люси
Продават се но са доста скъпи.
Аз лично ползвам една стара гета от на Жоро гетата. Ама от тези старите му модели дето ги правеше от дебел плат. Мястото в раницата подбирам според това дали ще ги ползвам. Ако ги нося за всеки случай или няма да се ползват първия ден са най-отдолу. Иначе най-отгоре под капака
|
|
|
Пет Май 10, 2013 12:30 am |
|
|
Gamina
|
|
|
|
Скъпи, скъпи.. ама някак си ми липсва калъфчето
Сега се чудя как да ги навра така, че да не изскочи някой зъб, добре че са се затъпили вече яко и не пробиват дънките... Ако взема да ги наточа най-накрая, сигурно ще търся някое старо парче кордура от гети
_________________ www.summitsweb.com |
|
|
Пет Май 10, 2013 11:52 am |
|
|
rosen_talov
|
|
|
|
Гидчето 35+ на Дойтер има много добре измислена система за сечивата.
|
|
|
Нед Апр 13, 2014 8:06 pm |
|
|
ckaiyokar
|
|
|
|
аз си купих от втората употреба , един несесер за тоалетни принадлежности с правоъгълна форма и подходящ обем, подплатен достатъчно добре да не го пробият, има дръжка и халка от плат, мисля да му зашия две халки , за да го закачам на челните ленти, котките идеално се събират вътре. Цена 1 лв
|
|
|
Нед Апр 13, 2014 11:30 pm |
|
|
|