Здравейте,приятели следя форума и много се радвам на споделените от вас преживявания и малко ви завиждам благородно .....Обичам планината,тя е в душата,ума и сърцето ми постоянно,но живота ти предлага различни посоки.Така се случи,че последните няколко години живях на остров,което естествено засили още повече любовта ми към природата,но липсата на планински преключения оставя много празнини в живота ми ...и стига с излиянията сега съм си в България от няколко месеца търся си компания и нямам търпение да усетя планината под краката си ...изчаках да мине зимата,за да мога да се аклиматизирам,но както може да си представите живота на остров размеква организма така че бих се радвала да ми предложите по лесни маршрути като начало....
Пет Мар 28, 2014 4:23 pm
tortomanin
Щеше да бъде по-лесно, ако беше написала откъде си. Не е без разлика дали си от Варна или от Радомир. Ако си от София, тръгни от най-утъпканите маршрути към Витоша, примерно от Драгалевци през манастира към "Алеко".
Съб Мар 29, 2014 8:52 am
ПЪТУВАЩИЯТ СЪС ЗЕМЯТА
ако си била англичанка,първо почни нещо лекичко иначе травмираш ли се забрави чукарите....
_________________ форумната фауна тук-
Освен това се виждаха няколко много докачливи старчета, готови да се засегнат при най-малък повод и от нещо най-незначително.
Съб Мар 29, 2014 9:38 am
yakinii
Здравейте, да пропуск от моя страна да пиша,че живея в София .. Благодаря за изчерпателната информация
ZCEZBPM написа:
Най-удобно е ти самата да си правиш маршрутите. В разделите за всяка планина има описани доста такива. Избери си планина. Ако ти се ходи в Рила започни с най-посещаваните и магистрални маршрути като връх Мальовица, Мусала, Седемте езера и т.н. ....
много полезна, определено ще се възползвам от нея,но ще започна с предложението на tortomanin за Витоша
tortomanin написа:
примерно от Драгалевци през манастира към "Алеко".
.... не съм била "англичанка" там поне имат планини ( некултивирани )... средиземно море и 45 градусова жега (лятото) с усещане за 50 и влажност стигаща до 90% така че имам нужда от сериозна аклиматизация и раздвижване ..приемам и покани за компания...за съжаление сред приятелската ми среда липсват желаещи за туризъм
Пон Мар 31, 2014 1:52 pm
баир_будала
Re: Завръщане
yakinii написа:
Здравейте,приятели......................години живях на остров,което естествено засили още повече любовта ми към природата ......остров ..............
.... иии островът е :
*
PS
Не за друго , ами има хора които се интересуваме и от пътешествия по морета и съответно острови .
Последната промяна е направена от баир_будала на Вто Апр 01, 2014 5:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Здравейте,приятели следя форума и много се радвам на споделените от вас преживявания и малко ви завиждам благородно .....Обичам планината,тя е в душата,ума и сърцето ми постоянно,но живота ти предлага различни посоки.Така се случи,че последните няколко години живях на остров,което естествено засили още повече любовта ми към природата,но липсата на планински преключения оставя много празнини в живота ми ...и стига с излиянията сега съм си в България от няколко месеца търся си компания и нямам търпение да усетя планината под краката си ...изчаках да мине зимата,за да мога да се аклиматизирам,но както може да си представите живота на остров размеква организма така че бих се радвала да ми предложите по лесни маршрути като начало....
Добре дошла.
Пусни някоя тема-предложение за ходене в този раздел.
Все ще се намери компания.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети