маратонките са ми точни,по мярка-нито стегнати,нито лабави
но доста гадно ми влизат камъчета незнайно как и ме бавят да чистя замърсената обувка
какви трикове се прилагат за избягване на това неудобство от вас на път питам тук
_________________ форумната фауна тук-
Освен това се виждаха няколко много докачливи старчета, готови да се засегнат при най-малък повод и от нещо най-незначително.
Сря Мар 26, 2014 5:30 pm
Mariana1000
Гети.
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Виждаш ли оня с късите панталони? По къси панталони, пък с гети! Грозно, ама върши работа.
Пазят от роса по тревата, от трънаци по пътеката, донякъде от змии. Накрая и от камъчета в маратонките:
Вместо маратонки - туристически обувки. Аз съм си сложил и ластик на панталона отдолу, все пак пази от буби и кърлежи.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Чет Мар 27, 2014 12:12 pm
баир_будала
Re: камъчета в обувката......
ПЪТУВАЩИЯТ СЪС ЗЕМЯТА написа:
маратонките са ми точни,по мярка-нито стегнати,нито лабави
но доста гадно ми влизат камъчета незнайно как и ме бавят да чистя замърсената обувка
какви трикове се прилагат за избягване на това неудобство от вас на път питам тук
...хъ..
не се сещам как се чисти замърсена с камъчета обувка , но ако си настъпал ,, мина ,, - няма как , събуваш и чистиш ....
..ся...
верно , по-добре с тур. обувки в планината щот по-лесно се чистят ,, минните ,, осколки , пък и вероятността да остане маратонката в ,, минното ,, поле е по-голяма ...
Чет Мар 27, 2014 1:14 pm
ПЪТУВАЩИЯТ СЪС ЗЕМЯТА
аз мините ги чистя с кредитната карта удобна пластика е,и после любимата банкерка е очарована от миризмата и
а,за свестни т.обувки нямам възможност те са стотици бройката даже......
_________________ форумната фауна тук-
Освен това се виждаха няколко много докачливи старчета, готови да се засегнат при най-малък повод и от нещо най-незначително.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети