И тия синоптици бълнуват някакви снегове само дето не ги виждам Тук от 2 дена дават дъж да вали, па да преминел в сняг. Росна за 5 минути и тва му беше на дъжда.
В Банско бълваха 4 дена машинките за сняг и накрая айде и там дъжд!
тамън днес инцидентно и не по мое желание бях на 'мисия' в банско. дори се чудех дали да не ти звънна да видя дали случайно няма да се окажеш и ти там, но целта на мисията ме погълна по едно време и забравих. пък и малко вероятно щеше да бъде да си в банско.
по пътя до там и обратно беше основно дъжд и мъгла. в банско дъждеца беше спрял (ако въобще там е валял), щото всичко беше в кал. ама то като се замисля в горната част на банско с мощните застроявания пейзажа си е калян нон-стоп и прилича на бойно поле, с префучаващи и прелитащи танкоподобни машинарии (багери, самосвали, др) и всевъзможни дислоцирани 'войскови части' в разноцветни униформени дрипи с изписани фирмени имена по тях, които шетат наляво-надясно или просто псуват дезориентирано наред в свободното време.
май сняг чак след коледа ще има. така 'предсказаха' метеоролозите преди 1-2 седмици. така ми намирисва че ще бъде.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети