ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Де го тоя сняг, уа!!!

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
Де го тоя сняг, уа!!!
Автор Съобщение
ognedishasht

Местожителство: Мордор

Мнение Де го тоя сняг, уа!!! Отговорете с цитат
Ръгнахме в събота и неделя уж по най-високото, около Мусала, белким намерим малко беличко. Ама няма, няма! Аз, идиотът, бях взел и снегоходки. Два дена ги мъкнах на гръб. То бива, бива, ама това вече не бива. Ей за какво става дума:
Снимки от Мусаленския венец, 8-9.02.2014
Пон Фев 10, 2014 5:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Gamina

Мнение Отговорете с цитат
Мани... тегава работа.
Аз бях толкова разочарована, че дори не стигнах до Трионите, то без сняг мога винаги Confused

Ще се намърдам в темичката с няколко снимки от същия уикенд, засякохме се с огнедишащия около Алеко (силно казано - профучаха край мене около Алеко, докато аз едвам се влачех под раничището и се псувах, че мъкна железа и въже).

Ето за това става дума:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t31/1780090_10152197207829250_138219228_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31/1618169_10152197208074250_560767390_o.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31/1795807_10152197208659250_589615007_o.jpg

а в неделя:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t31/1781574_10152194773319250_1782519835_o.jpg

Пон Фев 10, 2014 6:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
ognedishasht

Аййй, неделната ти снимка много кефи!
Аз пак не те познах. Извинения, много ми е малък RAM-ът явно. Пък и доста отдавна е правен, вече е извън гаранция Oops
Не може да се отрече, че всред пълния потрес облаците, променящи гледката всяка минута, бяха много красиви. Особено в неделя.
Пон Фев 10, 2014 6:40 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Gamina

а, споко.. и аз като ви подминахме след Маркуджиците известно време се чудех ти ли си, пък накрая реших да рискувам. Лош физиономист съм. Laughing

Пон Фев 10, 2014 6:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Emil

Местожителство: Sofia

Мнение Re: Де го тоя сняг, уа!!! Отговорете с цитат
ognedishasht написа:
Ръгнахме в събота и неделя уж по най-високото, около Мусала, белким намерим малко беличко. Ама няма, няма! Аз, идиотът, бях взел и снегоходки. Два дена ги мъкнах на гръб. То бива, бива, ама това вече не бива. Ей за какво става дума:
Снимки от Мусаленския венец, 8-9.02.2014

Лъчо,
Качвахте ли Малак Мусала и как е от източната страна на ръба, като навявания?
Много хубаво ходене, незвисимо от липсата на бяло. Very Happy
Лека
Пет Фев 14, 2014 4:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Speedy

Местожителство: Неврокопъ

ognedishasht написа:
Де го тоя сняг, уа!!!

Е как де го? Снега е на Боздаг планина! Днес сума народ, включително хора от форума, затънали в преспите там.

Съб Фев 15, 2014 11:17 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
ognedishasht

Emil написа:
Качвахте ли Малак Мусала и как е от източната страна на ръба, като навявания?

Качвахме го. Сняг има, колкото за цвят, за "навявания" и дума не може да става. Като казваш източна страна, сигурно имаш предвид билото между Малка Мусала и Иречек? Абе няма сняг, тревата стърчи, а колкото има, е гаден. Можеш да видиш на снимките.
Вто Фев 18, 2014 10:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Мнение Маркуджиците-Мусала Отговорете с цитат
Предстои ни ходене до Мусала викенда...2-3-ма искаме да минем по описания път-през Маркуджиците,но не съм го минавал дори и лятото...(качвал съм само Алеко от към хижата)искам съвет-проблемни участъци,колко са опасни,препоръки некакви(по-скоро-секакви)... Very Happy както и актуално инфо за обстановката след новия сняг-ако е ходил някой наскоро(разбирай-утри) Laughing
мерси предварително!
Вто Мар 11, 2014 10:16 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.