Стискам палци за хубаво време и безпроблемен преход
Екипировка сигурно означава въжета за траверса? Едва ли са тръгнали без зимна екипировка
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Сря Яну 29, 2014 4:47 pm
ЯворН
mikesli написа:
Явор? написа:
събота ще им изкачвам провизии + екипировка на х. Eхо.
КЪСМЕТ!!! Ако ще им качваш екипировка, значи имат проблем докато стигнат Ехо ....
С компромиси в екипировката сега небива да се тръгва към Вежен, Юмрука и Кончето ....
Защо не се пробваш да ги срещнеш по-рано - Кашана, Чавдар ....
Да се конкретизирам
Освен храна ще им изкатеря и по-дълго въже + седалки. Ще пиша пак в неделя - понеделник след срещата с тях.
Сря Яну 29, 2014 9:27 pm
ЯворН
Цитат:
ЯворН написа:
Ще пиша пак в неделя - понеделник след срещата с тях.
???????????????????????????
Забрави ли ? Кво стана? Четвъртък е вече.
Оп, не съм забравил. Слязоха си в понеделник 03.02. Мислех, че те ще пишат
Ще пиша пак в неделя - понеделник след срещата с тях.
???????????????????????????
Забрави ли ? Кво стана? Четвъртък е вече.
Оп, не съм забравил. Слязоха си в понеделник 03.02. Мислех, че те ще пишат
Не е беда. Не са първите, които са слезли. Стига да са упорити, пак ще тръгнат.
През лятото търсим време, когато атмосферните условия да са добри.
Какво да кажат те? Случи им се най-лошото време.
Кураж момчета, ще успеете. Сега вече имате опит.
Осмелиха се да тръгнат при наистина лоша прогноза и минаха половината Балкан, браво на тях.
Браво и че са преценили кога да слязат.
Хубаво е, че споделяха тук за подготовката и се надявам да прочетем и за самия поход, да видим снимки.
Освен това ще бъде и полезно да има разказ за преминаване в зимни условия.
(все повече хора се заразяват от лудостта Ком - Емине, явно болестта се разпространява вече и в зимната форма
)
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Пет Фев 07, 2014 10:30 am
EXIIIT
Браво момчета, не съжалявайте , че сте слезли. Догодина пак ще си е там Балкана. Дайте сега някой и друга снимчица разкажче.Всички с нетърпение чакаме.
Чет Фев 13, 2014 4:51 pm
netman220
Поздравления за смелостта да тръгнете в ужасно време. Поздравления и за трудното, но разумно решение да слезете. Аз всеки ден следя за разказ за преживелиците по време на похода. Ще ми бъде много интересно да напишете нещо.
Поздрави: Александър
Чет Фев 13, 2014 7:54 pm
rosen_talov
Ентусиазиран съм за зимно преминаване на КЕ изцяло със ски, дори в дни да са върху раницата ми, а не на краката. Евентуално осъществяване на начинанието - февруари или март 2016 г. Тъй като сам не бих тръгнал си търся съмишленик/ци, с които да го направим. Задължително условие е да използват ски с панти и алпийска екипировка. Идеята е зимата на 2015 г. да се преминат тренировъчно всички участъци, на които ще е задължително използването на алпийска екипировка. Да не забравяме и доброволците, които ще помагат с изнасянето на багаж по време на прехода. Ако на някой му се нрави това начинание да пише. Мисля, че до зимата на 2016 г. ще успеем да изясним всички подробности относно прехода.
Сашож, очакваме снимки и разказ за вашето зимно преминаване. До къде стигнахте, какви трудности имахте и пр.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 7 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети