igurbev написа:
И специални благодарности на човека от парковата охрана от Христо Даново, който куп добрини стори и то само от тези, за които аз разбрах!
Казва се Мирчо, за протокола.
Пон Фев 10, 2014 5:26 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3542 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Първо: Благодаря за хубавата среща. За впечатленията си от нея ще пиша после. Също ще има и "малко" снимки.
Второ: Снощи щяхме да се обадим, че (почти) всичко е наред, но нямаше обхват. То и какво ли можеше да се обърка в Стара планина, това толкова лесно за ориентиране и прекрасно маркирано с най-различни цветни маркировки място?!
Трето: Който има път до Секретното и иска да си намери за подарък една щека, може да го стори, тъй като мисля, че съм си забравил едната моя щека в тъмното до колата в къпинака южно от пътя. Явно е време за нови щеки.
Четвърто: Предложение - да се направят общи снимки, но които да се опишат хората кой кой е, защото от толкова много имена ми се завъртя главата.
Пето: Приятна и ползотворна слънчева седмица!
П. П. Тихомир Томанов (вдясно) и Недялко Маринов ни посрещат с усмивки на хижа "Козя стена":
И още по въпроса с етикетите:
От ляво надясно: Тони, Ели, Никси, Миро, Краси, Емо, Веско и Вальо.
Пон Фев 10, 2014 9:34 pm
Mariana1000
Срещата беше хубава, радвам се че успях да присъствам този път
Ето ги Руми, семейство Mikesli - Тошко, Митко и Тони, най-отзад са Меги и Стефан
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Вто Фев 11, 2014 9:47 am
Pagane
Хубаво изживяване са форумните ни срещи
Калина(Пагане),Живко(Йосарян),Христо(Живота),Асен(асенчооо),Григор(boxeriyi),Ники (kenwood),Илиян(Илиян Кирков)
Групата от Розино
Последната промяна е направена от Pagane на Сря Фев 12, 2014 1:10 am; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Фев 11, 2014 2:37 pm
Живота
stefan_iliev38 написа:
Трето: Който има път до Секретното и иска да си намери за подарък една щека, може да го стори, тъй като мисля, че съм си забравил едната моя щека в тъмното до колата в къпинака южно от пътя. Явно е време за нови щеки.
Намерих ти щеката,ако желаеш ще ти я върна,не беше в къпинака,явно просто никой не е обърнал внимание защото беше събрана.
Вече сериозно -очакваме с нетърпение твоя фото-разказ, който винаги е най-впечатляващ
Вто Фев 11, 2014 8:14 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3542 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Живота, браво на тебе, специална благодарност имаш!
Ако ти трябва такава щека - ползвай я, аз ще си купя може би същите, много добре ми пасват. Ако не ти трябва - ще си я прибера по някакъв начин, като си избери подарък, който да ти взема за благодарност. Защото една щека на пръв поглед е нищо, но като си минал с нея толкова пътища, билото на Балкана и си преживял толкова много, някак си разбираш, че трудно би се разделил. Цял ден вчера и днес се сещах за щеката и се чудех, дали някой няма да я намери. Сантимент, какво да се прави.
И всички чакаме с нетърпение твоя разказ и снимки!
П. П. След като замръкнахме в неделя, хванахме в тъмното земния път с жълтата липсваща маркировка. Сестра ми правилно обърна внимание да си спомним твоя разказ, в който ти подробно описа как сте минали точно по тези места. Благодарение и на това се ориентирахме сравнително бързо и безпроблемно.
Вто Фев 11, 2014 9:30 pm
Живота
stefan_iliev38 написа:
Живота, браво на тебе, специална благодарност имаш!
Ако ти трябва такава щека - ползвай я, аз ще си купя може би същите, много добре ми пасват. Ако не ти трябва - ще си я прибера по някакъв начин, като си избери подарък, който да ти взема за благодарност. Защото една щека на пръв поглед е нищо, но като си минал с нея толкова пътища, билото на Балкана и си преживял толкова много, някак си разбираш, че трудно би се разделил. Цял ден вчера и днес се сещах за щеката и се чудех, дали някой няма да я намери. Сантимент, какво да се прави.
Ако ти е спешна мога да ти я пратя по Еконт,иначе трябва да чакаш до като се видим.
Няма да влизам повече да гледам че ме е яд че не дойдох!!!
Срещите стават все по-готини и по-организирани...надявам се на есен вече да мога-пускайте датата още отсега че да си правим сметките овреме...
Сря Фев 12, 2014 9:29 am
Pagane
.
fena73 написа:
Срещите стават все по-готини и по-организирани...надявам се на есен вече да мога-пускайте датата още отсега че да си правим сметките овреме...
Носих книжките за автограф
Не си улучила проявата... положителното в случая е че Емо си е получил своите-след6-7 месеца....
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети