Някой да има идея как да си сменя шиповете на снегоходките(TSL-226), че се затъпиха?
Мога да ги изостря, ама пак ще са по-къси, а искам да са с нормална дължина.
Провери в магазините, предлагащи този модел снегоходки. Би трябвало да имат шипове, все пак на този модел са сменяеми.
Някой да има идея как да си сменя шиповете на снегоходките(TSL-226), че се затъпиха?
Изяде ти главата тоя твоя мързел-сигур до Хасфалта ходиш с тях...След време ше търсиш и шипове на котки
Вто Фев 11, 2014 9:19 am
аngel
Имам протриване на раница в областта не отдолу, където е най-вероятно да се пробие поради досега със земя/камъни, а на второто отделение , където нося консервите.Започнал е да прозира плата. Като гледам мястото мисля че е от плат кордуба, доста дебела. Общо взето съм доволен от раницата , която е 60 +10 на Салева , модела е Cape Horn . Издържа 11 години и е горе / долу удобна, без да има най-новите екстри. Тези които ми харесват - примерно Дойтер, даже в рожден ден са си над 400 лв, а тая си е още здрава с изключение на тази задълбочаваща се дупчиня. Има ли идея някой как може да се поправи: Да се закърпи със здрав конец? Да се зашие второ голямо парче отгоре? Има ли някъде платнени емблеми да се продават, които да играят ролята на кръпка? Нещо друго ?
Не знам дали тук ще се види от подходящия човек, но може да пуснеш обява, че търсиш скъсана раница или такава излязла от употреба.
Изрязваш едно парче, но по-голямо от това което ти трябва поне с 10 см.
Хващаш раницата разколачваш я и с нея и парчето при кварталната шивачка.
На нея и казваш:
Добър ден!
Бих желал да ми инкрустирате това парче ей тук, от вътрешната страна на раницата. Може шевът и да не е италиански (за него се иска специална машина), но може да е двоен, че да стане по-здраво.
Естествено, ако може конецът да е в тон с плата на раницата или друг подходящ десен.
Колко ще ми струва?
За да те приеме на сериозно няма да се смееш.
П.С. Не те занасям.
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Пет Юли 31, 2015 10:38 pm
аngel
Ето вярно, Дидоген, то трябва някой да те побутне да се сетиш! То толкова неща са ни в главата, че е страшна боза. Вярно че имам разни раници от компютър дего ги дават с него, здрава материя са, има и същия цвят ще изрежа парчета. Ще я хвана тъщата, която ми уши вече скручовския бивак-сак / още не е пробван /. Даже ще сложа и отвътре и отвън парче като сандвич, защото протриването е лошо - в няколко посоки. Имам и много здрав конец - копринен и ленен по едно топче, донесъл съм си от Германия.
Благодарско за идеята!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети