Поздравления и ?!
Поздравления и от мен в частност за описания маршрут, но преди всичко за сайта, който си направил и поддържаш.Харесват ми тези "нестандартни" маршрути и с удоволствие ги чета.
В сайта има място за коментари, но е заключена като функция, с цел или технически проблем?
Съб Фев 08, 2014 8:31 pm
Rincewind
Re: Поздравления и ?!
Петър написа:
Поздравления и от мен в частност за описания маршрут, но преди всичко за сайта, който си направил и поддържаш.Харесват ми тези "нестандартни" маршрути и с удоволствие ги чета.
В сайта има място за коментари, но е заключена като функция, с цел или технически проблем?
Благодаря и на двама ви за хубавите думи.
За жалост Google Sites засега позволява коментари само от собственика на сайта и от лица, които той е оторизирал като съредактори на сайта. Лично аз считам това за страшна глупост, защото обратната ми връзка с четящите е единствено чрез форума. Но така може би е дори по-добре.
Съб Фев 08, 2014 8:59 pm
Петър
Това за ограничението не го знаех,може да има някаква логика но не е практично, нпр. лица, който го четат но нямат акаунт тук.Бих искал да попитам: в wikimapia на N42 48 25 E23 30 2 има означение за параклис, там ли е оброка от снимката?
Пон Фев 10, 2014 8:48 pm
Rincewind
Петър написа:
Бих искал да попитам: в wikimapia на N42 48 25 E23 30 2 има означение за параклис, там ли е оброка от снимката?
Не, "оброкът" е на около километър по-нагоре по пътя (780 метра по права линия, ей сега го мерих в Google Earth), на теснина в речната долина, в подножието на характерна, масивна и частично рухнала скала. Няма как мястото да бъде объркано.
Пон Фев 10, 2014 9:27 pm
Петър
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети