ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Априлци-заслон Ботев
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Априлци-заслон Ботев
Автор Съобщение
kibik

Мнение Отговорете с цитат
izgaria6tata написа:
ще ни води наш познат планински водач

тогава, защо занимавате Форумъ с глупости и гатанки??
Пон Яну 13, 2014 10:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

kibik написа:
izgaria6tata написа:

Учи се да пише Very Happy !

Балкана символ на цял полуостров
Пон Яну 13, 2014 10:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
izgaria6tata

Местожителство: България

За правилният Wink- по електрозахранването.
Пон Яну 13, 2014 10:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
izgaria6tata

Местожителство: България

Просто пишех през телефон и много бързо ми се смени езикът, достатъчно добре съм се научила да пиша и това, което ми е известно за пътеката го споделих, казах и че не съм минавала маршрута за това не мога да бъда конкретна. Качвала съм се само от гр. Карлово- х. Васил Левски.
meco puh написа:
kibik написа:
izgaria6tata написа:

Учи се да пише Very Happy !

Пон Яну 13, 2014 10:49 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение AIM Адрес
bugcho

Иво бъркаш.. точно през Равнец.... котки ми трябваха... навсякъде беше фирнирован снега.... Пикел определено не трябва, но котки задължтелно....
Сега вече не знам топлото време дали не е разтопило снега... но когато ходих аз преди няколко дни.... котки задължително!!!
Вто Яну 14, 2014 11:12 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
НИКОЛАЙ Т.

Местожителство: РУСЕ

Събота и неделя бяхме по маршрут:калоферски манастир-Чафадарица-Хайдута-Равнец-Гивгиле борун-х.Левски,снега е на петна и тук там по-големи участъци.Достатъчно твърд е за да не се потъва,котки разбира се носехме,но никаде не се наложи да ги ползваме.Това обаче не означава,че не трябва да се носят. Very Happy
Вто Яну 14, 2014 12:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vojd

Инфо от вчера 14.01. по класическата зимна от север - х.Плевен- Млечия чал - Жълтец(Саръкая) : Общо взето от всичко по малко има : сняг има да, над около 1600-1700 м. почва , доста фирнован на границата с леда даже, така че котки задълже особено по стръмните участъци.Има и нормален почтен кишав сняг, на повечето места снега е 10-15 см макс. Има и доста голи петна, където вятъра е духал и е пекло слънцето явно( За себе си открих,че нямам проблем да цъкам по тревата с котки - как не ми е хрумвало преди Smile Smile ). Лед - много рядко на малки ивички.
Горе на билото си е чиста тревичка с някоя пряспа за разнообразие(изключвам Ботев).

Това всичкото с уговорката,че ако вземе да валне някой дъжд тия дни горе, ще стане съвсем пързалка.

Щях да щракна някоя снимка, ама такъв вятър духаше, че не ми се спираше изобщо Laughing

С две думи, носете котки, както правилно отбелязаха колегите, никога не знаеш на какво ще се натъкнеш,особено от север.Тук ден със ден а и час със час не си приличат, имал съм случай в един ден да се качвам на 100% зима и да слизам на кална ранна пролет. Особено с тая шантава зима в момента. Толкова от мен Smile
Сря Яну 15, 2014 12:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
JWalker

Местожителство: Ботевград

vojd написа:
Инфо от вчера 14.01. по класическата зимна от север - х.Плевен- Млечия чал - Жълтец(Саръкая) : Общо взето от всичко по малко има : сняг има да, над около 1600-1700 м. почва , доста фирнован на границата с леда даже, така че котки задълже особено по стръмните участъци.Има и нормален почтен кишав сняг, на повечето места снега е 10-15 см макс. Има и доста голи петна, където вятъра е духал и е пекло слънцето явно( За себе си открих,че нямам проблем да цъкам по тревата с котки - как не ми е хрумвало преди Smile Smile ). Лед - много рядко на малки ивички.
Горе на билото си е чиста тревичка с някоя пряспа за разнообразие(изключвам Ботев).

Това всичкото с уговорката,че ако вземе да валне някой дъжд тия дни горе, ще стане съвсем пързалка.

Щях да щракна някоя снимка, ама такъв вятър духаше, че не ми се спираше изобщо Laughing

С две думи, носете котки, както правилно отбелязаха колегите, никога не знаеш на какво ще се натъкнеш,особено от север.Тук ден със ден а и час със час не си приличат, имал съм случай в един ден да се качвам на 100% зима и да слизам на кална ранна пролет. Особено с тая шантава зима в момента. Толкова от мен Smile

Това безснежие сега със фирновани участъци дали не подготвя лавинна зима след катио падне сняг?

Сря Яну 15, 2014 9:08 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
vojd

Ти чакай да падне сняг па тогава ше се тревожим за лавини Laughing
Пет Яну 17, 2014 9:34 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.