ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
По река Чесна, Рапели на смесен терен...

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
По река Чесна, Рапели на смесен терен...
Автор Съобщение
martin555

Местожителство: Русе

Мнение По река Чесна, Рапели на смесен терен... Отговорете с цитат
Водопад Чесненско усое (Якорудски водопад)

За ред и подредба не може да се говори при пълна кола с екипировка, въжета и инвентар. За приповдигнато настроение обаче и нагласа за адреналинови инжекции, да. Smile Река Чесна над град Якоруда и плановете за там свършиха останалата работа

В подготовка на установката и самозатягащите възли.

В подножието на водопада.

Красивите водни каскади по река Чесна.

Началото на рапела. Като за пръв рапел с отвесни скали, адреналина беше далеч от критичните нива. Дали не сбърках хобито?!? Smile

Катя след успешен рапел в подножието на водопада. Видимо щастлива от успеха! Smile

Водни падове по река Чесна.

За архива, не мога да се позная в гръб, но съм аз. Smile Стоперите на якето по време на първото спускане се впиваха болезнено от притискащата ги катерачна седалка.

Катя, първи опит, оценка отличен.Smile

Светльо дава наставления!

Като за януари, водопада беше доволно зареден - ние също се заредихме на макс. Емоциите при спускане с рапел са гарантирани с добра подготовга, добре организирани и подсигурени установки, правилно подредени възли..................... Пускане на рапел от скали, стръмни склонове и водопади е едно от най-опасните занимания, въпреки простото на вид изпълнение.

И отново, приказният воал на смразяващата водна къдрица на водопада - Чесненско усое - Якорудски водопад.

Пон Яну 13, 2014 10:29 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Plamen К

Местожителство: Казанлък

Мнение Отговорете с цитат
Имаше едно филмче "Този луд, луд свят!" Very Happy Croc Clap Clap Clap ръкопляскания ръкопляскания
Пон Яну 13, 2014 10:36 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
martin555

Plamen К написа:
Имаше едно филмче "Този луд, луд свят!" Very Happy Croc Clap Clap Clap ръкопляскания ръкопляскания

Добро начало за бъдещите щуротии... Wink

Пон Яну 13, 2014 10:40 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Дано и края да е добър!Винаги!Желая от все сърце!
и да ми се връща.. :D
Пон Яну 13, 2014 1:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
martin555

fena73 написа:
Дано и края да е добър!Винаги!Желая от все сърце!
и да ми се връща.. :D

Very Happy Благодаря!

Пон Яну 13, 2014 2:06 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
igurbev

Местожителство: София

Малей, как почна да се адванства народа напоследък! Едни на зимни курсове, други пускат рапели по деретата. Скоро да те е срам да си признаеш, че си прост ходач Laughing
Пон Яну 13, 2014 3:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
martin555

igurbev написа:
Малей, как почна да се адванства народа напоследък! Едни на зимни курсове, други пускат рапели по деретата. Скоро да те е срам да си признаеш, че си прост ходач Laughing

Всички знаем, че не е така. Вие каквито преходи ги правите през лятото, че и зимата не давате отбой Wink......... Просто се надграждам, виждам че има много ограничения, с които се сблъскваме поради липса на екипировка, познания и опит. Желание също не отстъпва. Wink Croc А и ме знаеш - има места, които искам да обходя, а не допускат без подобните му изпълнения, познания, екипировка. Засега тренировки, ако се подготвя достатъчно до лятото ще изпълня моя дългогодишна мечта.

ps: Междувпрочем от последните ти ходения ми изтекоха лигите да гледам изгреви и залези..........

Пон Яну 13, 2014 5:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
martin555

ZCEZBPM написа:
Без майтап и Аз като Иван се чувствам напоследък.
Хората вървят напред и се развиват, а Аз само си ходя даже напоследък само се влача, че ми е зор ходенето по баирите.

Бравос за снимчоците Мартине!Smile

Стига бе, то Ком-Емине стига, че да ми се издигнете в очите, както се определяте "ходещи". Croc
Радвам се, че ти харесват снимките, макар че не станаха, светлина ужасна, избор на гледни точки "мисията пребивощо възможна" Very Happy

Пон Яну 13, 2014 6:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mislesht

Местожителство: Пловдив

Ами ходиш по билата само. Smile
-------
Мартине подозирам, че се точиш за Джендема. Cool .Млад си, имаш време да ги научиш "въжетата".

Пон Яну 13, 2014 8:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
martin555

mislesht написа:
Ами ходиш по билата само. Smile
-------
Мартине подозирам, че се точиш за Джендема. Cool .Млад си, имаш време да ги научиш "въжетата".

Мале мале, излови ме! Ще e през седмицата, че актовете ги връчвали обикновено през събота и неделя. Twisted Evil

Пон Яну 13, 2014 10:29 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.