Горе при движение съм с тънки ръкавички от мераклон или ако е по-студено - плетени с thinsulate. Нося отделно (според прехода и условията) едни ветроустойчиви, грапави на дланите (много е удобно за хващане на пикела) и/или скиорски. Не е най-добрата комбинация, но върши работа към момента. Всяка една от изброените мога да я сложа върху мераклона.
И още нещо ръцете и краката ми мръзнат повече спрямо повечето хора. Като не се движа също мръзна повече. Така, че определено не съм от хората които ходят по бански зимата
Открил ли си някакъв лек срещу това с ръцете?
Паднат ли температурите под 5 градуса в града, аз слагам ръкавиците, много е досадно. Горе в по-студено време са ми достатъчни 1-2 снимки без ръкавици за да не мога да си усещам пръстите след това. Говоря за условия, при които други хора нямат проблеми.
За сметка на това с краката нямам ядове.
Горе при движение съм с тънки ръкавички от мераклон или ако е по-студено - плетени с thinsulate. Нося отделно (според прехода и условията) едни ветроустойчиви, грапави на дланите (много е удобно за хващане на пикела) и/или скиорски. Не е най-добрата комбинация, но върши работа към момента. Всяка една от изброените мога да я сложа върху мераклона.
Топли ръкавици и наспиване.
Така като ти чета описанията на твоите ръкавици никак не ми вдъхват довение.
Съб Яну 11, 2014 8:39 pm
Gamina
С ръкавиците не ми е студено, студено ми е без тях
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети