Автор |
Съобщение |
Константин Георгиев
|
Най-доброто място за посрещане на изгрева? |
|
Здравейте . То въпросът си го пише в заглавието... вместо да опитвам всички места едно по-едно ми се ще да нацеля най-доброто от 1-я опит . Субективно разбира се, но мисля че ще събера добри мнения за това откъде какво как ще се види рано рано... около 8 сутринта по настоящем 
|
|
|
Чет Яну 09, 2014 10:06 am |
|
 |
dido
|
|
|
Чет Яну 09, 2014 11:57 am |
 |
 |
nacho11
|
|
|
|
Здравейте, първо ще се представя на кратко, тъй като съм нов! Казвам се Николай и съм колекционер на постери. През свободното си време обичам да редя пъзели за възрастни. Често ходя по планината и за тази цел съм си купил хубави обувки от http://www.comfort-obuvki.com/, а на жена ми и децата ми подарих също много добри, които купих от http://www.sportmoda.bg/. Това е накратко за мен.
Относно изгрева: Копитото е най-готиното място.
Последната промяна е направена от nacho11 на Чет Юни 12, 2014 7:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Пон Фев 17, 2014 11:24 pm |
|
 |
amdimitrov
|
|
|
|
Начо, файда от трупането на мнения няма.
|
|
|
Вто Фев 18, 2014 2:46 pm |
|
 |
Stanev
|
|
Re: Най-доброто място за посрещане на изгрева? |
|
 |
 |
Здравейте . То въпросът си го пише в заглавието... вместо да опитвам всички места едно по-едно ми се ще да нацеля най-доброто от 1-я опит . Субективно разбира се, но мисля че ще събера добри мнения за това откъде какво как ще се види рано рано... около 8 сутринта по настоящем  |
Това малко като "търся кола с четири гуми, най-добрата по възможност"...
Нали разбираш колко безумно звучи въпросъс ти? Бих ти препоръчал изгрева от МКС, гледката е феноменална, но за да стигнеш до там трябва да имаш свободни едни 20млн. $.
А сега по темата. Поне напиши откъде си, с какъв транспорт разполагаш, време и т.н. Иначе трябва да хвърляме боба...
_________________ "...Some people have systemathic approach on nothing..." |
|
|
Вто Фев 18, 2014 11:39 pm |
|
 |
|