Най-доброто място за посрещане на изгрева?
Здравейте . То въпросът си го пише в заглавието... вместо да опитвам всички места едно по-едно ми се ще да нацеля най-доброто от 1-я опит . Субективно разбира се, но мисля че ще събера добри мнения за това откъде какво как ще се види рано рано... около 8 сутринта по настоящем
Здравейте, първо ще се представя на кратко, тъй като съм нов! Казвам се Николай и съм колекционер на постери. През свободното си време обичам да редя пъзели за възрастни. Често ходя по планината и за тази цел съм си купил хубави обувки от http://www.comfort-obuvki.com/, а на жена ми и децата ми подарих също много добри, които купих от http://www.sportmoda.bg/. Това е накратко за мен.
Относно изгрева: Копитото е най-готиното място.
Последната промяна е направена от nacho11 на Чет Юни 12, 2014 7:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Фев 17, 2014 11:24 pm
amdimitrov
Начо, файда от трупането на мнения няма.
Вто Фев 18, 2014 2:46 pm
Stanev
Re: Най-доброто място за посрещане на изгрева?
Константин Георгиев написа:
Здравейте . То въпросът си го пише в заглавието... вместо да опитвам всички места едно по-едно ми се ще да нацеля най-доброто от 1-я опит . Субективно разбира се, но мисля че ще събера добри мнения за това откъде какво как ще се види рано рано... около 8 сутринта по настоящем
Това малко като "търся кола с четири гуми, най-добрата по възможност"...
Нали разбираш колко безумно звучи въпросъс ти? Бих ти препоръчал изгрева от МКС, гледката е феноменална, но за да стигнеш до там трябва да имаш свободни едни 20млн. $.
А сега по темата. Поне напиши откъде си, с какъв транспорт разполагаш, време и т.н. Иначе трябва да хвърляме боба...
_________________ "...Some people have systemathic approach on nothing..."
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети