Здравейте,
вече от доста време се чудя какви ботуши за зимата и то за сняг (много се пързаляме) да избера за моите деца.
Финансите са ограничени така, че трябваше да търся нещо, което да е с добро съотношение цена / качество.
Намерих нещо, като цена ми се струва изгодно, но ви моля да си дадете мнението дали е добро като качество.
За щерката (10 г.) избрах това: http://www.sportsdirect.com/karrimor-st-anton-junior-girls-snow-boots-097009
За сина (9 г.) избрах това: http://www.sportsdirect.com/karrimor-junior-fur-snow-boots-097004
Номерата малко не са ми ясни, но ако правилно съм разбрала то номер 38 е размер 5, а 39 е размер 6 по USA стандартите.
Исках и да ви попитам някой пазарувал ли е от този онлайн американски магазин, от който съм дала линкове и дали сте доволни?
Благодаря ви предварително!
Съб Ное 30, 2013 8:37 pm
ferdi_mruvkata
сега да не ми се обидиш нещо... ама тва е въпрос за бг-мама поставен така
иначе, сайта не е американски ами английски, а ботушите - аз лично не бих взел такива. ще се мокрят за 20 секунди и ще съхнат 20 ена
_________________ Not All Who Wander Are Lost
Нед Дек 01, 2013 12:05 am
zornitza_gencheva
Здравей,
не се обиждам, просто си мислех, че по въпроса за ботуши за сняг вие от този форум ще сте по компетентни.
А между другото какви ботушки, коя марка би ми препоръчал, на сносни цени, че няма възможност за скъпи неща.
Благодаря за отговора!
Нед Дек 01, 2013 12:09 am
Rincewind
Е, хайде сега, зимни обувки и гети за пързаляне на сняг ...
Аз като дете вършех тези неща точно с апрески и ботуши ...
Зорница, вижте например тези гумени ботуши с топла подплата, има ги и при нас, не е нужно да се поръчват от чужбина: Weasy Junior Boots
Нед Дек 01, 2013 10:57 am
zornitza_gencheva
Видях ги гумените ботушки.
Явно ще трябва да взема едни такива само за шейните и по един чифт кожени за училище, и въобще за града.
Благодаря за отговорите!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети