ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Между Зелени рид и долината на Прав Искър
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
Между Зелени рид и долината на Прав Искър
Автор Съобщение
dido

Мнение Отговорете с цитат
Клек има достатъчно за всички любители на жанра бре, какво си се запритеснявал? Very Happy

Чет Ное 21, 2013 11:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Вардаров

Аз знам че има клек за всички,но и в клека навсякъде има следи от всички!Едва ли на някой му е приятно да се наслаждава на бутилките,кутийте и каквото друго се сетиш по време на преход освен ако не е на токчета или по джапанки и да крещи всеедно се е качил на Бога на оная работа!
Пет Ное 22, 2013 12:02 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vedrin

Местожителство: 1116 m н.в.

Вардаров написа:
Аз знам че има клек за всички,но и в клека навсякъде има следи от всички!

Споделям недоволството от боклуците (не само в планината), а също съм от онази подгрупа посители на планините, които търсят там повече спокойствие и усамотение, отколкото например социални контакти. Що се отнася до препълването с народ на определени места в някакъв диапазон от време (например 7-те езера, Мусала и Вихрен през м. август или пък Банско, Пампорово и Боровец през зимата) напоследък си мисля че по-доброто решение е да се направят достатъчно известни много по-широк кръг други също интересни по своему места, така че да се получи известно разпиляване на посетителите им във времето и пространството. В същия ред на мисли на мераклиите да строят лифтове в ски-курортите бих им изискал да построят в пъти повече лифтове извън тях (например до всеки хълм в Родопите, а и не само там, на който някога е имало някаква крепост Smile Дори в такава равна страна като Люксембург например хората са си построили лифт до замъка над Вианден, само и само да привлекат повече туристи (не че иначе има особена нужда от него).
Пет Ное 22, 2013 1:17 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Petya

Местожителство: София

Мнение Re: Детективската дискусия стана интересна Отговорете с цитат
Antoon написа:

Според мен пътеката, за която говори Petya е пътеката, по която аз слязох и това е правата част от трака в ляво с червения Х по средата. Тя е абсолютно ясна, проходима и просечена.

Абсолютно си прав. Само не разбрах какво имаш предвид с това "просечена", като е в гора (сравнително рядка). Ако имаш предвид клека след това, преди 3-4 години изобщо нямаше нужда от просичане, минаваше си се между отделните туфи. Може ли за това време да е избуял толкова. Shocked
Пет Ное 22, 2013 10:12 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Вардаров

Клека може да заличи пътека и за 2 години.....снега огъва 100 годишен клек ф200 диаметър всеедно е кибритена клечка-представи си какво прави с младия клек за 6 месеца !За 3-4 години от пътеката няма и помен Smile
Пет Ное 22, 2013 10:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.