Здравейте.
Може ли някой съвсем точно да ми обясни/покаже от къде точно започва пътеката за Йончево езеро от ЦПШ Мальовица.
На няколко места е обяснено по различен начин.
Благодаря!
Чет Окт 31, 2013 5:30 pm
torah
Re: Пътека за Йончево езеро
dandan написа:
Здравейте.
Може ли някой съвсем точно да ми обясни/покаже от къде точно започва пътеката за Йончево езеро от ЦПШ Мальовица.
На няколко места е обяснено по различен начин.
Благодаря!
На метри от входа на хотел Мальовица, прост не можеш да я сбъркаш.
Чет Окт 31, 2013 5:41 pm
Mariana1000
И аз в неделя я търсих, ориентирах се по картата на Домино много лесно (като никога)
Ето така изглежда - има си табелка и маркировка, и веднага се забелязва:
От търсенето на пътеката разбрах, че там има хотел Мальовица, та тази информация ми е допълнителен бонус.
А иначе наистина е лесно намирането - тръгва се от паркинга по пътя между спирката и заведението, на което така и не му знам името и изненадващо веднага вдясно се появява хотел Мальовица , а вляво срещу хотела неизненадващо е началото на пътеката
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Чет Окт 31, 2013 6:39 pm
torah
Mariana1000 написа:
И аз в неделя я търсих, ориентирах се по картата на Домино много лесно (като никога)
Ето така изглежда - има си табелка и маркировка, и веднага се забелязва:
От търсенето на пътеката разбрах, че там има хотел Мальовица, та тази информация ми е допълнителен бонус.
А иначе наистина е лесно намирането - тръгва се от паркинга по пътя между спирката и заведението, на което така и не му знам името и изненадващо веднага вдясно се появява хотел Мальовица , а вляво срещу хотела неизненадващо е началото на пътеката
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети