Най-вероятно сте изпуснали нещо. Никъде, никога не се е споменавало, че търсим средства, за да финансираме нашето пътуване - средствата за него си бяха за наша сметка. Знам, че ви е трудно все още да разберете смисъла на подобен род благотворителност, но разгледайте добре цялостната концепция. Помислете. След това пак прочетете.
Поздрави
Пет Окт 25, 2013 4:10 pm
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София
Pssiho написа:
Най-вероятно сте изпуснали нещо. Никъде, никога не се е споменавало, че търсим средства, за да финансираме нашето пътуване - средствата за него си бяха за наша сметка. Знам, че ви е трудно все още да разберете смисъла на подобен род благотворителност, но разгледайте добре цялостната концепция. Помислете. След това пак прочетете.
Поздрави
Разбрах ви много добре и точно в този смисъл е въпросът ми.Прочетете пак.Или да напиша отново.../Не бъдете прекомерно мнителни/И така! След като имате тези средства ,за да отидете,защо не ги дарите и се откажете от катеренето...
И е само въпрос,не е подмятане!
Две думи и от мен, аз съм Александър Алексиев и съм другия главен организатор на събитието, за което е темата.
Опитвам се да разбера черногледството на някои от коментиралите, но честно - стана ми много неприятно.
Искам да напиша няколко думи за това какви хора сме. Надявам се да разберете.
Първо - в началото на годината, когато започнахме да организираме пътуването си и кампанията, всички бяхме студенти с незавидно финансово положение (не, че сега се е променило Бог знае колко). Без да изпадам в подоробности ще кажа, че не съм имал парите за пътуването накуп и ми отне доста лишения за да си го позволя. Това се отнася и за по-голямата част от другите.
Второ - за събирането на парите ми се иска да развенчая представата, че са се появили хиляди хора, които са пожелали да дарят. Огромна част от сумата се събра от приятелски кръгове и познати и разбира се от наши лични дарения (да, всеки от нас също дари пари). По-малко от 10% от парите дойдоха от хора, които не познаваме. Ако тук има такива, искам да им благодаря.
Трето - парите, които бяха събрани се харчат единствено за първоначалната цел.
Четвърто - който мисли, че го правим за някакъв вид ПиАр, може да говори с Кирчо, който е на 8 години и в неделя, когато беше ходенето до Черни Връх (аз бях на работа) ми звънна да ме пита защо не съм там и кога ще дойда.
Ако някой все още не ни вярва нека пише тук и ще го вземем на следващото излизане с децата, да види дали нямат обувки, раници и т.н. и дали не са доволни.
Бих се радвал на градивна критика от всеки, но критикарството не е начина. Дайте идеи за маршрути, за транспорт, но моля ви не квалифицирайте на сляпо.
Благодаря на автора на темата за хубавите думи, които е казала
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети