Автор |
Съобщение |
nickkal
|
|
|
Вто Авг 27, 2013 10:49 am |
|
|
bobbby
Регистриран на: 03 Авг 2013 Мнения: 10 Местожителство: Стара Загора |
|
|
|
http://bnt.bg/bg/news/view/107170
Наистина голям подвиг на децата.Не са като голям процент от другите които не се занимават с нищо друго различно от компютри,игри около блоковете,бели и нямат виждане извън местния квартал.
Все пак дано и доста деца са ги гледали по ТВ или интернет и да се амбицират...ама....едва ли
|
|
|
Чет Авг 29, 2013 8:43 pm |
|
|
igurbev
|
|
|
|
|
http://bnt.bg/bg/news/view/107170 |
Много ме изкефи малката "Как се чувстваше, вълнува ли те?", "Амии, не съвсем ... интересно е за някои хора, но аз съм свикнала и не ми е чак толкова интерсно ..." А все пак става дума за "един от най-високите петхилядници"
|
|
|
Чет Авг 29, 2013 9:25 pm |
|
|
Криси
|
|
|
Прекрасно е, че децата се занимават с планинарство. Момиченцето ме зарадва много. Осъзнава нещата доста по-добре от брат си, че и от баща си.
Аз не мисля, че да заведеш децата си на Елбрус е нещо лошо само по себе си. Похвално е да успееш да организираш нещата така, че да могат да се качат.
Въпросът е с какви впечатления и амбиции остават след такива изкачвания.
Да се опитваш да запалиш детето си по височинния алпинизъм е като да искаш да го запалиш по наркотиците.
|
|
|
Пет Авг 30, 2013 9:13 am |
|
|
radi
|
|
|
Водещата много преиграва - "да катериш петхилядници е нещо изключително". Много възторг и много плюнки хвърчаха.
Има ли разлика във влиянието на височината при деца?
|
|
|
Пет Авг 30, 2013 11:39 am |
|
|
BergAdler
|
|
|
|
Както сме чували, подрастващите организми имат най-голяма нужда от кислород. Завеждането на 13 годишно дете, на голяма височина, може да има сериозни последици за неговото развитие, най-вече мозъка!?!
Серните изпарения, които Елбрус изпуска, се стелят на височина 1 - 1.3 метра. Дали са безвредни за дишане?
|
|
|
Пет Окт 18, 2013 11:19 am |
|
|
horseman
|
|
|
|
|
|
Както сме чували, подрастващите организми имат най-голяма нужда от кислород. Завеждането на 13 годишно дете, на голяма височина, може да има сериозни последици за неговото развитие, най-вече мозъка!?!
Серните изпарения, които Елбрус изпуска, се стелят на височина 1 - 1.3 метра. Дали са безвредни за дишане? |
Това означава ли, че е вредно да си занесеш бебето на Мусала примерно на 7-8 месеца?
_________________ I want that star, I want it now
I want it all and I don't care how
Careful what you wish
Careful what you say
Careful what you wish, you may regret it
Careful what you wish, you just might get it |
|
|
Пет Окт 18, 2013 5:50 pm |
|
|
баир_будала
|
|
Re: Елбрус с деца!!! |
|
Всичко е свързано с амбицията на тати.
|
|
|
Пон Окт 21, 2013 8:54 am |
|
|
дешева
|
|
|
|
|
|
|
Серните изпарения, които Елбрус изпуска, се стелят на височина 1 - 1.3 метра. Дали са безвредни за дишане? |
Това означава ли, че е вредно да си занесеш бебето на Мусала примерно на 7-8 месеца? |
http://www.montagna.tv/cms/?p=50462
В статията се говори за бебе на 8 месеца мъртво в хижа на 3000м надморска висо4ина. Уж лекарите казват 4е при4ината за смъртта не е надморската висо4ина, но няма обяснение за смъртта... По принцип не се препоръ4ва деца под една година на висо4ина над 2000 м
|
|
|
Пон Окт 21, 2013 2:00 pm |
|
|
Rincewind
|
|
|
|
Нищо прекалено не е добро!