ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Може ли да се качи Полежан от Джангалска порта?

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
Може ли да се качи Полежан от Джангалска порта?
Автор Съобщение
andimit

Местожителство: София

Мнение Може ли да се качи Полежан от Джангалска порта? Отговорете с цитат
Здравейте!
Планувам посещение на любимия Пирин и ме интересува дали може да се изкачи връх Полежан откъм Джангалска порта/ ще спим на Тевно езеро/през малък Полежан и ако не от къде?
Предварително благодаря!
Чет Окт 10, 2013 1:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Gamina

Мнение Отговорете с цитат
Може Smile

Чет Окт 10, 2013 1:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
loudidd

Това съм го слизал и по едно време ми втръсна от толкова камънак, то бива, бива.... Wink
Чет Окт 10, 2013 7:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Йосарян

Местожителство: Димитровград

igurbev го е правил това май през това лято. Само че те слизаха от Полежаните към Валявишките или към Тевно не си спомням. Нета ми е бавен да търся пътеписа.
Чет Окт 10, 2013 7:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

loudidd написа:
Това съм го слизал и по едно време ми втръсна от толкова камънак, то бива, бива.... Wink

И аз съм го слизала, но лятно не съм, представям си какво подскачане по камънака е. Зимата е песен.

Чет Окт 10, 2013 7:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
igurbev

Местожителство: София

Йосарян написа:
igurbev го е правил това май през това лято. Само че те слизаха от Полежаните към Валявишките или към Тевно не си спомням. Нета ми е бавен да търся пътеписа.

Качвахме го. Ето това е пътеписа: http://blog.igurbev.net/2013/07/blog-post_30.html
Чет Окт 10, 2013 9:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Gamina

ZCEZBPM написа:
Имаш ли го описано това ходене?

Не, няма снимки Laughing
На път за Тевно малко след Малък полежан се бяхме спуснали в циркуса. Малко инцидентно след седмица-две пак се оказахме там и аз реших все пак да го мина цялото. Имаше май от телефон някви снимки.

При хубав сняг се минава с котки. Накрая, малко преди портата е по-криво. Но наистина снегът беше много ОК тогава - края на март 2012. Стават козирки обаче, първия път заради тях се спуснахме долу.

Пет Окт 11, 2013 10:32 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
loudidd

Gamina написа:
ZCEZBPM написа:
Имаш ли го описано това ходене?

Не, няма снимки Laughing
На път за Тевно малко след Малък полежан се бяхме спуснали в циркуса. Малко инцидентно след седмица-две пак се оказахме там и аз реших все пак да го мина цялото. Имаше май от телефон някви снимки.

При хубав сняг се минава с котки. Накрая, малко преди портата е по-криво. Но наистина снегът беше много ОК тогава - края на март 2012. Стават козирки обаче, първия път заради тях се спуснахме долу.

А от портата продължихте посока Дженгал и оттам по билото покрай Момини двори към Тевно?
Извинявам се, ако спамя темата, но поне да се знае като човек слезе, зима-лято, накъде може да продължи.. Smile
Пет Окт 11, 2013 4:31 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

От портата си се върнахме към Безбог. Иначе от портата може да се продължи към Тевно и без да се качва Джангал - през валявишкия циркус, предполагам и през лятото е възможно:
http://www.gamina.eu/2012/04/heaven-on-earth-2012.html

Пет Окт 11, 2013 4:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.