Преди няколко години във влака един зевзек питаше момче, очевидно ентусиаст, занимаващ се с някакво катерене, май на искуствена стена:
- А вие тренирате ли падане от 10 метра?
Онзи се замисли: - Ми...не.
- А ми то с това се почва, после падане от 25 метра! Утре като паднеш какво ще правиш?
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Пон Сеп 30, 2013 10:32 am
баир_будала
mislesht написа:
Преди няколко години във влака един зевзек питаше момче, очевидно ентусиаст, занимаващ се с някакво катерене, май на искуствена стена:
- А вие тренирате ли падане от 10 метра?
Онзи се замисли: - Ми...не.
- А ми то с това се почва, после падане от 25 метра! Утре като паднеш какво ще правиш?
Пон Сеп 30, 2013 10:41 am
tortomanin
Тъй като не съм катерач, едва сега обърнах внимание на темата. Дотук ставаше дума за пари, книги или клипове. Има и друга възможност, може би трябва късмет. Познавам хасковски алпинисти от три поколения: Продан Проданов, Панайот /-------?/, Димитър Колешев. Поне в един момент от живота си тези хора водеха групи и ги обучаваха съвсем безплатно, ползвайки своите въжета, клинове, автомобили. Образуваше се нещо като приятелски кръг от хора с различни възрасти. Мога да изброя и други имена на хора, помогнали на начинаещите.
Ако не съм научил нещо от тях, вината е моя или на обстоятелствата. Не вярвам този тип хора да е изчезнал напълно.
Когато остаря, бай Продан ми хариза над сто метра въжета.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети