посочете конкретен проблем,за да бъде решен
благодаря ви
и по темата
втория по размер язовир у нас е обходен на 60% и проучен
събран е видео и снимков материял,полезен за всеки
остава най-трудната далечна откъм града външна брегова ивица ,изискваща ранно тръгване,натоварен с поне 4л вода;храна + 1;2 батерии повече;инсталирана карта и хапче за мускулни крампи
Пешко,
съжалявам че не съм в БГ, щях лично да те потърся да се запознаем. ВЕЛИК СИ, малко хора като теб са "твърдоглави", хубаво е да не ти пука, ама на теб ВЪОБЩЕ НЕ ТИ ПУКА....
Нед Сеп 29, 2013 5:30 pm
rosen_talov
ВеУик си, Пешко!
Не ти увира тиквата на теб и това е то.
Някъде из постовете спомена, че си интернавт. Поне, ровейки из форуми, да беше схванал как се пише в тях. Клиповете ти не ми предоставят никаква информация за язовира, а снимките са с лоша резолюция и кликвайки на тях ми се отварят реклами на сайтове, неподходящи за малолетния ми син.
Един въпрос, с който ще проверя доколко си проучил язовира. Предполагам е проучен с цел туризъм! Къде е най-достъпното място за паркиране на автомобил в близост до язовира, за да тръгна на каяк-разходка? Има ли някъде по-далеч място, подходящо за пикник? Искам до там да греба. Май въпросите станаха два
за снимките резолюцията е 8мп-в дата бг цъкаш вляво на пълен размер-лупата
а в инфото на клиповете ще слагам и местото им с линк
и цъкай снимките-
много са местата
посочи удобно за теб изложение по компас
или до река/почти няма/
имайте впредвид,че сателитните му снимки са от най-пълноводното му огледало и са стари,въпреки водния знак на гугъл дето ги пише тая година
гугъл ги копува от наса ползвайки стария вече сателит ландсат/то осмицата поколение на сателита е за военни педимно и е скъп за гугъл /
та реално е пресъхнал 3-5 метра в отвес и само на места е същия-до стената единствено
Последната промяна е направена от пешко на Вто Окт 01, 2013 8:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Нед Сеп 29, 2013 7:16 pm
ДИАНА
Пешко, пак не го улучи подписа!
След онова щуро човече и сега с това проучване на язовира - все сме „под вода”.
Стига я развявай тая морска мимикрия - форумът е планинарски!
П.П. Хубаво сподели за първия си връх, а първите неща се помнят, но се постарай, това което разказваш и показваш - да има последователност, наистина да носи информация, а за който чете - да бъде интересно и разбира преживяното от теб!
_________________ Жена се милва до зори, планина се до пладне минава.
Човек със знанията си прави от планината или приятел, или враг.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети