ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
вилен туризъм за тежкотоварни начинаещи
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
вилен туризъм за тежкотоварни начинаещи
Автор Съобщение
пешко

Местожителство: MONTANA

Мнение Отговорете с цитат
по ред
Arrow за чушките и доматите...аз 6 меца бях плътно почти на легло поради проблем Mad и от киселко правих ЗВЕРСКИ КИСЕЛИНИ с повръщане чак Exclamation

преди още 6-7 месеца зех да щъкам,щото агонията ми в леглото беше нетърпима и първо в къщи,после у квартала Oops след туй целтта ми беше ВСЯКА улица у града да я мина Idea не каго гугъл стрийт вю-само някои,а наскоро и вилните зони ги почнах,като снимам по-интересното и го качвам у канала си Cool

та пак набих само домат и сирене+хляб и учудващо стомаха ми нормално прие киселинния удар,НО ЕЗИКА и устните се разраниха и дадох отбой на домата Confused

голяма си хитруша,марияна-аз си доливам вода от чешмите по пъта,а степчето е 30ст 2л шише пълня днес,но имах провал нещо

та вече ЕЖЕДНЕВНО гледам да хфащам природата,а не както преди веднъж седмично или на 2-3 дни,докато беше жива майка..
та от тъмно до тъмно бих бил навън Exclamation днес;вчера времето ми е тъй Arrow по обед излизам и до смрачаване съм извън града по пущинаците-прибирам се полу-жив от умора,купил по пътя нещо до утре да ям прехвърлям и качвам клиповете;гледам колко км имам за деня-10;15;20 и повече понякога,когато не си почивам по пътя..

Чет Сеп 12, 2013 10:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.