тъй като съм към 160кг и направо водех легнал начин на живот по едно време видях,че умирам в срашна агония и фанах гората буквално
около монтана е пълно с баири,накичени с вилни зони и даже днес получих важен урок в тръняци и бодли НЕ СЕ ХОДИ ГОЛ ЩОТО СОЛЕНАТА ПОТ се стича у раните по краката и пламвам цялия от болки
и ако си с повишено водопотребление си взимам 2л кола от 55ст и я нося под мишница. не тежи и не пречи така шишето
сега пак полумъртав се довлякох до нас и сядам да качвам клипчета от прехода и да хапна,че гладен се качих заради една селска туземка-барманка,затрила ми половин час,щото скарата в туй
http://goo.gl/maps/3qQHY
заведение НЕЕ ГОТОВА, ами чакаш близо час да им загрее котлона за скарата и издивех и отказах поръчката а касова бележка не даде,та шефа чак върна парите..
нека темата да е за съвсем начинаещи,въпреки че аз по неволя се спуснах по една пропаст с сандалки бос http://vbox7.com/play:20124c2b93
Браво
Един приятел си оправи формата с няколко месеца живот с режим - матрос на кораб. Върна се перфектен, а си е дебеличък. Споделям идеята, знам ли кому ще свърши работа.
През лятото аз ям изключително много дини, чушки, хлебец и не се връзвам да чакам кебапчета.
Сря Сеп 11, 2013 12:11 am
korso...
radi написа:
Браво
Един приятел си оправи формата с няколко месеца живот с режим - матрос на кораб. Върна се перфектен, а си е дебеличък. Споделям идеята, знам ли кому ще свърши работа.
През лятото аз ям изключително много дини, чушки, хлебец и не се връзвам да чакам кебапчета.
здравейте тъй като съм към 160кг и направо водех легнал начин на живот по едно време видях,че умирам в срашна агония и фанах гората буквално
около монтана е пълно с баири,накичени с вилни зони и даже днес получих важен урок в тръняци и бодли НЕ СЕ ХОДИ ГОЛ ЩОТО СОЛЕНАТА ПОТ се стича у раните по краката и пламвам цялия от болки и ако си с повишено водопотребление си взимам 2л кола от 55ст и я нося под мишница. не тежи и не пречи така шишето
сега пак полумъртав се довлякох до нас и сядам да качвам клипчета от прехода и да хапна,че гладен се качих заради една селска туземка-барманка,затрила ми половин час,щото скарата в туй
http://goo.gl/maps/3qQHY
заведение НЕЕ ГОТОВА, ами чакаш близо час да им загрее котлона за скарата и издивех и отказах поръчката а касова бележка не даде,та шефа чак върна парите..
нека темата да е за съвсем начинаещи,въпреки че аз по неволя се спуснах по една пропаст с сандалки бос http://vbox7.com/play:20124c2b93
Може и да е нула една такава разходка, ако става дума за лекоатлет, но за човек, който по някаква причина е излязъл от добра форма това е една похвална приключенска операция. Трябва да се продължи достойно, практически и теоритично изпипано.
Тези кебапчета ми звучат зле. Не съм вегетарианец, знам за какво става дума с яденето и дозирането на горивото. Изпитал съм го на гърба си, т.е. на корема това с ненужните килограми.
за кебапите усилията искат здрава храна щото продължих гладен на по кола 2л от 55ст и хълцах по целия път
а темата НЕ е за профи планинари щото става като у тоя виц
Блондинка участва в "Стани богат"
1.Въпрос:
- Колко години продължава Стогодишната война?
а) 116
б) 99
в) 100
г) 150
Блондинката иска "Помощ от публиката"
2.Въпрос:
- Къде е изобретена панамата?
а) Бразилия
б) Чили
в) Панама
г) Еквадор
Блондинката иска "50 на 50"
3.Въпрос:
- Как е името на крал Джордж VІ ?
а) Алберт
б) Джордж
в) Мануел
г) Николас
Блондинката ползва "Обади се на приятел"
4.Въпрос:
- От кое животно произхожда названието на Канарските острови ?
а) Канарче
б) Кенгуру
с) Тюлен
г) Плъх
Блондинката се отказва.
....Ако си се присмял и мислиш,че си по-умен от нея,виж верните отговори
1) Стогодишната война е продължила 116 години от 1337 до 1453 год
2) Панамата е изобретена в Еквадор
3) Името на крал Джордж е Алберт. Той се е прекръстил 1936 год.
4) Названието Канарски острови произлиза от тюлените. Латинското
име на островите " Insukаriа Cаnаriа" означава остров на тюлените.
А сега как мислиш , кой е по-глупав: ти или блондинката?
Сря Сеп 11, 2013 1:49 pm
tzezko
И цитираната напитка е страшен боклук, който те убива, не само кебапите от свинска кожа, копита и сланина.
Културата на хранене, наред с културата на движение е добре да развиваш.
Сря Сеп 11, 2013 2:10 pm
tzezko
И цитираната напитка е страшен боклук, който те убива, не само кебапите от свинска кожа, копита и сланина.
Сря Сеп 11, 2013 2:10 pm
Mariana1000
Пешко, виждам че и ти си от Дивия Резерват Северозапад Ама не тръгвай с рогата напред, както ни е обичая Те хората с добро, а ти веднага - темата НЕ е за профи планинари и хоп - вицове за блондинки
Добре си решил да си оправиш здравето и живота - планината е точно мястото, което ще ти помогне. Но послушай radi и tzezko - намали кебапчетата (има по-хубава храна, която също дава енергия) и напълно спри газираните сладки напитки. В Монтана вода няма ли?
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
... и напълно спри газираните сладки напитки. В Монтана вода няма ли?
пешко, добре те съветва Мariana1000, спри сладките напитки, но не свиквай с водата. От нея ръждясват червата.
По-добре обърни на бира, тя не е сладка, не се напълнява и не се получава ръждясване.
адаш повечето сме един дол дренки финансово тук и бюджетните решения са ВОДЕЩИ щото не виждам някой да се хвали,чее бил на бора-бора или е обиколил земята с куин мери-2
та ви чета тук и по другите форуми кво си носите за ядене ядки;мед и вафли най-вече
но аз съм до града и не нося ядене,а само 2л кола последните 2 пъти,щото до сега щъках с 0.5л шише и се връщах посред път заради жажда
а 2л бира е в пъти по-скъпа от 2л кола по 55ст
днес ме ядоса атм.налягане-при заоблачаване изпадам в депресия и ми е смърт скапано настроение,още повече,че не ми стигнаха батериите да снимам УЛИЦАТА НА УЖАСИТЕ у парта-изровен,тинест път и още-по гротескно разрушени вили..ще се върна
A, не си питал за Бора Бора. Има ходили там и не само
Кебапчета си яж, кожата е полезна и особено пък ти с повечето килограми си имаш нужда от колаген и останалите ужаси на средностатичстическият ползвател на масовата култура. Но те трябва да са част от храната ти, не само основната такава. Например, сега е сезонът за ядене на грозде. Още има и дини, ако можеш да си ги избираш, и какво ли не още. Давам ти идея - вземаш си няколко чушки, домат, сирене или каквото ти хареса и си правиш малък пикник с печене на чушки. И хлебец се полага.
Най-важното е да ти е приятно. И от движението, и от цялото приключение. Настроението лекува. В един момент може да имаш късмета да започнеш да си опрявяш настроението когато се раздвижиш. Тогава и в дъжд ще си доволен. Едни гумирани панталони и пак си в играта
Чет Сеп 12, 2013 9:19 am
Mariana1000
пешко написа:
та ви чета тук и по другите форуми кво си носите за ядене ядки;мед и вафли най-вече
но аз съм до града и не нося ядене,а само 2л кола последните 2 пъти,щото до сега щъках с 0.5л шише и се връщах посред път заради жажда
а 2л бира е в пъти по-скъпа от 2л кола по 55ст
А 2 литра вода е в пъти по-евтина от колата. Ако пък си я налееш от някоя чешма край пътя е даже безплатна
Махни ги тези газирани, подсладени боклуци. Ако не ти е сладка чистата вода можеш да сложиш вътре парченца лимон, нарязан заедно с кората (естествено добре измит), вкусът става чудесен и даже утолява по-добре жаждата
А ти не гледай тук какво си носят хората за ядене - става въпрос за дълги и трудни преходи на хора, които са с нормално тегло и добра физическа форма. Ти си по-различен случай. Бих ти препоръчала една закуска преди да тръгнеш да ходиш, но със сигурност няма да ти хареса колкото кебапчетата. Овесени ядки с кисело мляко и сирене. Хем е засищащо, хем е солено, но не много, а за мен е даже вкусно
А колко често ходиш? То за извън града е ясно, че не може всеки ден, но правиш ли си ежедневни разходки сутрин или вечер някъде около вас, например? По половин час да са, пак ще са ти от полза
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети