rain написа:
"негативна форма"
И аз скоро ща не ща слязох към Рай.Тръгнах от Габровския балкан в 9.30ч. към заслон Ботев.На х.Тъжа един услужлив хижар ме нави да мина през една горичка за по пряко.Загубих се ,после излязох от нея на една хвойна до рамене,с къпинови храсти.Тя ми съдра панталонките и интимното бельо,а нямаше 50 см в диаметър ,дето да се преобуя в дънки.;D Тези неволи ми отнеха 3 часа.След което, нашарена от тръни навсякъде като индианка поех към вр. Ботев ,където се лутах да се взирам за заслона,за който др. хижар ми бе казал ,че се вижда от върха и само кат се търкулвам и съм там Ама не беше така Търкулнах се до някъде и като не видях нищо запълзях в ужас към върха,защото гората ставаше много страшна и тъмна.Добре че срещнах жив човек,който знаеше само пътя към х. Рай,та се затичах натам и в 22ч стигнах при лагерните огньове и паченгите на хижата. Хижарят ме похвали ))),почерпи ме супичка от пиле.Спах в една стая с десетки кротки и мили младежи и младежки.
Няма да завторя.
Голяма си ентусиастка! С хижарите винаги имай едно на ум,като ти дават съвети.
Вто Сеп 10, 2013 7:38 pm
ПАВЕЛ
Аз пък един път послушах оня плешивия от БиТиВи-то и тръгнах по дънки за заслон Ботев . Привечер някъде преди Жълтец ме засрещна един северен ветрец, и за около 10-15 минути ми замръзна водата. От зор да ровя в раницата за яке и ръкавици, си загубих слънчевите очила ! А краката - Ах, краката ........Та да знаете - тия американските работни панталони предполагат известен дискомфорт горе на билото ......
И аз скоро ща не ща слязох към Рай.Тръгнах от Габровския балкан в 9.30ч. към заслон Ботев.На х.Тъжа един услужлив хижар ме нави да мина през една горичка за по пряко.Загубих се ,после излязох от нея на една хвойна до рамене,с къпинови храсти.Тя ми съдра панталонките и интимното бельо,а нямаше 50 см в диаметър ,дето да се преобуя в дънки.;D Тези неволи ми отнеха 3 часа.След което, нашарена от тръни навсякъде като индианка поех към вр. Ботев ,където се лутах да се взирам за заслона,за който др. хижар ми бе казал ,че се вижда от върха и само кат се търкулвам и съм там Ама не беше така Търкулнах се до някъде и като не видях нищо запълзях в ужас към върха,защото гората ставаше много страшна и тъмна.Добре че срещнах жив човек,който знаеше само пътя към х. Рай,та се затичах натам и в 22ч стигнах при лагерните огньове и паченгите на хижата. Хижарят ме похвали ))),почерпи ме супичка от пиле.Спах в една стая с десетки кротки и мили младежи и младежки.
Няма да завторя.
ако искаш да пуснеш пак кръв,но съвсем близо до цивилизацията те каня да СТАНЕШ СПАРТАНКА у вилна зона парта-монтана но изоставената свлачищна част там има такива количества тръняк,че и по главата ще бъдеш налепена
"негативна форма"
.Тя ми съдра панталонките и интимното бельо
дай една снимка да видя дали реалноста се препокрива с фантазиите ...
изкуших се на няколко пъти да направя снимка,но реших,че би било провокативна форма за разтоварващ чат,та отсвирих идеята
ние ще си го визуализираме самички... по нормална снимка.
Абе спомням си за едно минаване покрай Кадемлийския водопад тая година, да ви кажа. Такова чудо на природата рядко се среща .... ни водопад видяхме, ни нищо .... само точихме лиги. Нали така бе Дидо ))
_________________ Not All Who Wander Are Lost
Сря Сеп 11, 2013 2:31 pm
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София
На няколко пъти предлагах снимките си на форума,но той е все недоволен и не ги ще.
Абе спомням си за едно минаване покрай Кадемлийския водопад тая година, да ви кажа. Такова чудо на природата рядко се среща .... ни водопад видяхме, ни нищо .... само точихме лиги. Нали така бе Дидо ))
Ами визуализирайте го по слух! Или не го и чухте...
п.п. Дали пък да не изкарам темата в "Лафче".
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Сря Сеп 11, 2013 3:14 pm
kibik
rain написа:
На няколко пъти предлагах снимките си на форума,но той е все недоволен и не ги ще.
Ами визуализирайте го по слух! Или не го и чухте...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3Следваща
Страница 2 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети