Ех, това Синьото езеро е много чаровно, а и дъгата над манастира...
Пон Сеп 02, 2013 6:23 pm
mimka
simply написа:
Хубав поход сте направили.
Симпатичното животинче белка ли е? Чудно как не е избягало.
Хе-Хе,животинката е 5 месечен пор.Стопаните му бяха симпатично младо семейство с две деца.Пуснаха го за малко -но с повишено внимание.
Пон Сеп 02, 2013 7:07 pm
Geri90
Страхотни снимки! Отдавна се каня да направя нещо подобно, но все уж нямам време, уж желаещи. Колко време ви отне преходът? Къде беше най-тежко?
_________________ Не се бъзикай с мен
Чет Сеп 05, 2013 10:53 am
mimka
Geri90 написа:
Страхотни снимки! Отдавна се каня да направя нещо подобно, но все уж нямам време, уж желаещи. Колко време ви отне преходът? Къде беше най-тежко?
Маршрутът в основната си част е доста известен и го има описан подробно в доста пътеписи . Общо прехода беше за 6 дни .Лично за себе си не мога да кажа че съм имала трудни моменти,в последния ден плана беше Рибни - Рилски манастир през Рилецкото било и слизане през рида Бричебор.Трудното е било на основната група която слезе оттам-слизали са без пътека по стръмен горист склон.Аз и още една жена слязохме през Тиха Рила ,по-лесния вариант,но пък пропуснах непознатото предизвикателство което другите направиха.
Като цяло по пътеките беше много спокойно почти не срещнахме хора-може би защото беше през седмицата.В хижите положението беше същото.Учудвам се защото беше Август- уж отпускарски сезон.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети