Изгубено апаратче в района на езерото до хижа Безбог
Приятели,
за съжаление при последната си разходка в Пирин загубих апаратчето си Canon IXUS 130 в района на Безбожко езеро или около хижа Безбог
Ако някой случайно го открие, в него има снимки на двама души, изкачили Вихрен (баджанака и балдъзата), нека се обади
0889 77 80 80 Пенчо Чуков
Чуков, във вторник ще мина от там, ще огледам доколкото мога. Има ли вероятност да си го загубил вътре в хижата? И от къде точно си минавал, ако имаш спомени?
И другия път пиши и в Клуба, че тук виждаш колко бързо се реагира
Пет Авг 23, 2013 12:45 pm
chukov
Промис здравей,
нов съм във форума и не знам къде е клубът ))
А иначе работата стана така:
На слизане от планината малко преди хижата, покрай пътеката близо до езерото направих снимки на съпругата си. Последния клек с тревичка отпред преди дървеното мостче.
После се преоблякох отпред на парапета пред хижата. В хижата изобщо не съм влизал
Вариантите са няколко. Да е на полянката до клека близо до мостчето и езерото, да е в тревата отпред до парапета на хижата (от дясната страна, която е близо до пътеката за лифта), или да е паднал от нечий джоб по време на слизане с лифта
Здравей Поемам ангажимента да потърся на тези места. Според мен вероятността някой дъжд да го е удавил е голяма ама ще видим. За Клуба имах предвид онзи на фото форум, който се премести. Там хората са много по-активни
Поздрави!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети