160кг 42г -заседнал живот по 15ч на компа и сега естествено хфанах гората-буквално и днес бих рекорда си от 23км за 20часа преход с почивки-рланински терен - просто скъсах между краката панталоните от пот и протриване а фанелката се изпъстри с изсъхнала сол по раменете и гърба,щото здраво зе потя от ходенето
тъй като около монтана има планински хълмове харесвам да ги обхождам,въпреки тънките джапанкови сандалки които нося и страшно МРАЗЯ дребните камъчета - все едно съм боспри настъпване
нещо друго-когато си потен и в гора изведнъж задуха студено може неосъзнато да
се ужасиш от САМОСЕБЕСИ
аз бая се озорих да се успокоявам под телевизионната кула,чее безпричинен ужас това,и като изкатерих билото наслънце всичко спря
и днес за пръв път се върнах и заобиколих маршрут поради ЗАСТРАШЕНА СИГУРНОСТ
- 3 кучета ме нападнаха и дадох заден...чак после съзрях пръчка ,но беше вече късно и бях далеч от тях
нека споделят и посъветват опит КОЛЕГИ С МОИТЕ ДАННИ дали като мен почти се инвалидизират от лудешки преходи,като носят и пазарски торбички с по 5-6кг тежест-сега ми се схфащат пръстите от дългото носене
значи правя си през ден-два преходи по около 10-15 -20км за няколко часа и понеже искам прецизно замерване търся софт за моя телефон Vivaz U5i
тук има тоя сайт
http://www.bikemap.net/bg/route/new#lat ... ts_terrain,който горе-долу бива но ръчно тряа да цъкаш маршрут,както
Последната промяна е направена от пешко на Съб Авг 24, 2013 12:25 am; мнението е било променяно общо 1 път
Чет Авг 22, 2013 5:56 am
amdimitrov
Аз на смартфона (андроид) съм с http://www.sports-tracker.com/#/workout/amd89/eut4ogeo88a6emhm (това е най-дългото ми записано ходене)
Точно е горе-долу...На този преход ми отчете качванията на връхчета с по 50 метра по-високи от самото плато, което според мен е много добре. Интересното е горе в дясно (под датата и часът), където с големи букви пише Data View.
Доволен съм и от 20 тествания (ползвам го и с колелото, но не публикувам данните) ме е предавало само 2 пъти (изгубих връзка с GPS спътника...ама то там и обхват на телефона нямах, та може да е от глупавото Sony, което си е адски бъгав, скапан и недодялан смартфон , но това е друга тема). Бонус за мен е и че мога в реално време да виждам къде се намирам и от къде съм минал, тъй като обикновено ходя до изходната точка с кола и трябва да се върна до същото място...та каквото и да се случи мога да се върна при колата, гледайки машинката . Аз съм много зле с програмите и вероятно има и много по-добри GPS планинарски приложения за телефона, но все още се разхождам основно на Витоша, а там няма как да се загубя...пък това чудо ми засича разстояния и ми ги брои, та си казвам после "брей минал съм 60км тоя месец, яката работа "
Иначе тук едвали ще срещнеш хора, правещи преходи с пазарски торбички...дори и елементарната ученическа раница от 6лв. е много по-добър вариант.
MAШИНА си 23км за 6ч е има и по-яки,но за моите данни Е АБСУРДзасега
иначе моето сони е герой-вчера се хлъзнах на слива и по гъз-а в ръката е сонито само го надрах,но си работи с разкъртена букса за данни и заряд
взех това и 2 батерии,щото яко снимам и съм аз,но ми остана това Соларно зарядно и ако не сменя буксата го пускам тук
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети