от къде минава маршрута "По стъпките на Бенковски"
Някой може ли да помогне с по-точни обяснения и най-вече с GPS трак ако има. Дали целият маршрут е маркиран и през цялото време ли е пешеходен или е разделен на участъци
Вто Авг 20, 2013 12:43 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3378 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Най-точни обяснения от първо лице единствено число е дал Захари Стоянов, но за съжаление тогава не е имал GPS, за да направи трак. Жалко, защото ако бяха имали, друга би била съдбата на оцелелите начело с Бенковски въстаници.
Чудесна идея би било да се мине точно по пътя на оцелелите четници и да се нощува точно където те са нощували, при точно същите условия.
Успех!
Вто Авг 20, 2013 4:34 pm
kokoboko
до stefan
туй и аз го знам. Нещо по точно ми трябва, например от х. Стражата към Ямна от къде минава пътеката и после към Дивчовото също. Участъка между Кордела и Костина е ясен.
Вто Авг 20, 2013 5:47 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3378 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
По-точно описание от това на Захари Стоянов, по чиито стъпки се каниш да минеш, едва ли ще намериш
Успех и да споделиш какво си направил!
Вто Авг 20, 2013 5:58 pm
kokoboko
ади де никой ли освен захари стоянов не го е минавал скоро
Сря Авг 21, 2013 9:17 pm
kokoboko
абе знам че знаете ама си траете нарочно . Не може никой поне едно тракче да няма
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети