martin54 написа:
Дано не е !!!
Аз имам такова почитание към това цвете, че дори и не си помислям да направя каквото и да било друго освен снимка !
Това с подсичането ще го имам предвид, честно не се сещам точно , кои са тези отвеси, но като отида там сигурно ще се ориентирам, но дали ще е тази година не е много сигурно
Ако някои им има снимка да я добави за ориентация, и има ли значение дали от ляво или от дясно ще се подсича или където си избере човек ?
Споделям отношението ти към еделвайсите.
Скалите се подсичат от ляво. Ако подсичаш някъде другаде до върха, все да е в ляво. То като си на място ще го видиш и всичко само ще си дойде, най-малкото, защото дясната страна е отвес към Казана. Първото подсичане няма как да го пропуснеш, защото това е в самото начало - скалата с паметната плоча
Сря Авг 21, 2013 8:37 pm
loudidd
То хубава работа, ама защо в тема за опит за източване на бензин нейде си, се обсъждат начините за достигане, подсичане и яхване на Джамджиевия ръб, опазването на еделвайсите и користната човешка душа, която ги къса? После иди търси актуална информация във форума и защо хората задават едни и същи въпроси отново, и отново, и отново......?!
Ще ме извините за язвителния тон, просто съм вложил бая усилия и време, търсейки конкретна информация в този форум, точно защото темите се разводняват и търсачката не помага в повечето случаи да попаднеш на това, което търсиш....
Сря Авг 21, 2013 9:05 pm
ЯворН
loudidd написа:
То хубава работа, ама защо в тема за опит за източване на бензин нейде си, се обсъждат начините за достигане, подсичане и яхване на Джамджиевия ръб, опазването на еделвайсите и користната човешка душа, която ги къса? После иди търси актуална информация във форума и защо хората задават едни и същи въпроси отново, и отново, и отново......?!
Ще ме извините за язвителния тон, просто съм вложил бая усилия и време, търсейки конкретна информация в този форум, точно защото темите се разводняват и търсачката не помага в повечето случаи да попаднеш на това, което търсиш....
И си прав донякъде и си извинен до някъде
Ама да не отговориш като те питат нещо е меко казано неучтиво. Вярвам, че има потребители с админ права във форума, които могат да закрият/променят темата, ако сметнат за уместно.
С приятелски поздрав,
Явор
Сря Авг 21, 2013 9:22 pm
Gamina
И аз да се извиня тогава за намесата с Джамджията, но наистина - като пита човекът, по-добре да му се отговори. А отговаряйки на лични рискувам да кажа нещо невярно и да няма кой да ме поправи
Да не съм съвсем офтопик - в Пирин не са ни обирали, но в Боровец миналата зима ни гепиха чистачките.
Gamina написа:
И аз да се извиня тогава за намесата с Джамджията, но наистина - като пита човекът, по-добре да му се отговори. А отговаряйки на лични рискувам да кажа нещо невярно и да няма кой да ме поправи
Да не съм съвсем офтопик - в Пирин не са ни обирали, но в Боровец миналата зима ни гепиха чистачките.
Аз не мисля, че има за какво да се извиняваш. Моя е "грешката" от където тръгна "разводняването" на темата, защото като отговор на Ристо Туристо трябваше да пусна нова тема за разходката
Дано не сърши Света
И все пак loudidd има право в голяма степен.
Иначе по темата, оУигофрени има навсякъде, за съжаление. Не знам дали предложението на Kent не е удачно - да се отдели тема с подробна информация за места с потенциална опасност. От друга страна пък много хора, четейки тази информация, може да започнат да се филмират, че подобни неща се случват и те да зачестят.
Какво би било мнението на другите, писали по темата и на потребителите като цяло?
Чет Авг 22, 2013 12:30 pm
Gamina
Според мен няма смисъл... може да се случи абсолютно навсякъде.
Къде точно паркирахте колите на Паниците? Някой сериен бензиносмукач действа явно там... Може би не е лоша идея да се пита при Мечкарев дали не могат да се оставят срещу някоя символична сума или около хотел Райски кът.Ако не ме лъже паметта при Мечкарев имаше доста места за паркиране.
Миналата година на едни момчета от един друг форум пък им разбиха колите под хижа Чавдар.
Ние бяхме паркирали до онези изоставени стоманобетонни сгради, веднага след мостчето. След онзи случай вече паркирам винаги горе на пътя до хотелчето точно преди разклона към моста. Но не знам на кой се води този хотел. При мен беше неприятно, защото не съм с капачка, която да сменя, а с метален капак, та застрахователи, та сервиз, та без кола бях няколко дни..мизерия.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети