Наистина малко актуална информация около събитието тази година не би била излишна.Аз за сега знам само че ще бъде на 25.08.13, но ако някой знае нещо повече ( час, записване, маршрут, каквото и да е) нека сподели тук.
_________________ „Слабите не се борят. Малко по-силните издържат един час. По-силните от тях се борят години. Но най-силните от всички се борят цял живот. Те са непобедими”
Сря Авг 14, 2013 2:07 am
ldmlz
valkata332 написа:
Наистина малко актуална информация около събитието тази година не би била излишна.Аз за сега знам само че ще бъде на 25.08.13, но ако някой знае нещо повече ( час, записване, маршрут, каквото и да е) нека сподели тук.
Мерси много
_________________ „Слабите не се борят. Малко по-силните издържат един час. По-силните от тях се борят години. Но най-силните от всички се борят цял живот. Те са непобедими”
Сря Авг 14, 2013 8:44 am
slavei
amdimitrov написа:
geriandiliq написа:
не схванах ще се тича или това ще е маратон по ходене от ндк до черни връх.иначе сме навити
Вдигате тема на 4 години. Иначе събитието се е провеждало последните години... Информация в нета за предходните години има доста... За тази не намерих обаче.
не схванах ще се тича или това ще е маратон по ходене от ндк до черни връх.
Ами кой както може, за ходене не дисквалифицират! Гледа се времето, за което ще се изкачиш. Финалът е отворен цели 5 часа, което означава, че можеш да завършиш успешно, ходейки кротко със средна скорост от 3,6 километра в час. Повечето хора бягат на по-равните участъци и ходят бързо на по-стръмните. Шепа професионалисти, които с това си вадят хляба, или бивши такива, са в състояние да го пробягат от началото до края.
Чет Авг 15, 2013 7:02 pm
valkata332
Състезанието е страхотно, но бях леко разочарован от организацията. Все пак е хубаво, че има такива инициативи в София.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети