ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Малко злоба в Пирин

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Малко злоба в Пирин
Автор Съобщение
McTwark

Мнение Малко злоба в Пирин Отговорете с цитат
Здравейте!
Явно дори и в любимата ти планина може да се намери някой който да ти развали настроението.На сутринта,след предвижване от връх Вихрен до Тевно езеро и нощувка на палатка в района му,далеч от обзора на заслона(без предварително посещаване на заслона),нарамихме раниците и се запътихме към връх Яловарника.След изтощителен поход до върха се завърнахме в заслона и искахме да хапнем нещо топло от кухнята.Влязохме и хижарят(не знам как да го наричам) кисело ни посрещна с въпроса "къде ще опъвате палатка?".Знам как стоят нещата с горските рейнджъри,затова му отговорих "още не сме решили,сигурно ще ходим към хижа Безбог" на което той враждебно и заядливо отвърна "само да не се налага да ви дебна,че ще ви стане тясна планината".Това много ме подразни и дръзнах да отговоря "вашата планина?" след което той ме бутна назад и ми каза да се махам от заслона както и отправи още няколко заплахи.Не разбирам какъв им е проблемът с тези палатки,не си представям хора които обичат планината и са отишли да видят красотите й,да оставят боклуци след 1 нощувка.Не съм вярвал,че в планината има толкова злобни хора,но уви!
Съб Авг 03, 2013 10:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
g.lubenov

Мнение Отговорете с цитат
Конкретно на тоя въобще не му пука за природата и боклуците а го е яд че изпуска клиенти които не плащат на него за нощуване в заслона а си носят палатки.И друго ми е интересно как за толкова време тоя не си изяде боя, или внимава с кои се заяжда или планинарите сме прекалено толерантни.
Съб Авг 03, 2013 10:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

Интересно, аз пък минах през заслона миналата събота, не сме спали там - само метнахме раниците в столовата и обикаляхме в района. Нито са ни питали откъде идваме в 10 сутринта, нито къде ще спим като тръгнахме в 17ч... Аз даже питах дали може да си оставим раниците, докато сме по Камениците - никакъв проблем. А и не бяхме само ние, други познати също минаха за час-два, хапнаха (от кухнята на заслона) и отпрашиха да спят (с палатки) другаде.

Пон Авг 05, 2013 10:43 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
tzezko

Местожителство: софия

g.lubenov написа:
.И друго ми е интересно как за толкова време тоя не си изяде боя, или внимава с кои се заяжда или планинарите сме прекалено толерантни.

Изяде си го. След първия шамар става необичайно сервилен.
Пет Авг 16, 2013 10:50 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.