Изтече информация , че мечките които правеха пакости около Смолян са ги хванали и са ги пуснали по поречието на Урдина река в Рила . Дори на Меча поляна имало предупредителна табела.
Има ли някой , който може да даде повечко инфо по темата ? Вярно ли е и ако е , кой , защо и как така реши , на какво основание , с какви доводи , с чие решение , по чия идея и т.н. и т.н. ?
Е как защо - за борба с бракониерите от Говедарци/Мацакурово/ . Аз знам и за пуснати по Леви Искър - за борба с тези от Мала Църква и по р.Ибър против Радуилските. Тези по р.Марица са най-стръвните - те са и за борба с АТВ, офроуд джипове и кросови мотори. Отделно на тези по р.Бели Искър са дали бронежилетки, щот охраната на вододайната зона преди язовира са най-големите бракониери в Рила - със законни калашници.
Хехехе за такова предназначение на мечоците не бях се сещал
_________________ Бутам след осмата бира
Вто Юли 30, 2013 12:03 am
vaskoo
Ето защо имаше толкова много и толкова изморен и налягал народ по Урдина река - пренасяли са мечките
Чак от Смолян да пренасяш мечка, не си е работа ... па и бракониерите нещо са понамалели
... ще има нещо вярно май
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети