Костенец-х.Грънчар-яз.Белмекен-Сестримо
Ето една двудневна разходка, с нощувка на Грънчар. (и пак не ги хванахме тия чехи)
А и нещо като допълнение, всичко се случи на 2 гуми.
Знам че има форум за колелейтъри, но не го харесвам.
А и другата причина да го слагам тук е, защото мисля, че ходенето (носене и бутане) 'леко' преобладаваше.
Снимки нямам, а и то няма какво да се види, трябва да се усети
А, са - въобще и не съм помислял, че е фейк.
Пък снимката ми напомни за едно друго място, в събота, пред девет рида в десета долина, западно, с Yavkata от екс СКА.
Ядоха ли ви щръклиците тамо? Нас с него по р.Малка Лопушница, на подобна височина не ни оставиха на мира.
Резултатът - завидно темпо до билото. Също на колела, също бутане/носене.
Нищо не ни яде, обаче от Казана ни брули един дъжд... два дъжда
Пон Юли 22, 2013 8:18 pm
Todor
Реката как пресякохте до кантона? Нормализирала ли се е? Преди месец ми беше над коляното и с тенденция да ме повлече. Преспата на Ушите стопила ли се е ? Изкараха ли вече кравите по билата?
Пон Юли 22, 2013 9:20 pm
P.Stoychev
Чавча ли имаш предвид, нивото си беше нормално като за този месец. Преспата на Ушичките се вижда, но си се заобикаля спокойно. Крави нямаше освен едно стадо някъде под Ибър.
Извинявайте, но от Костенец -вили не знам да има маркирана пътека за Грънчар, има над водопада за х.Белмекен и вляво за х.Гургулица.
Вто Сеп 03, 2013 9:32 pm
Mariana1000
toni g написа:
Извинявайте, но от Костенец -вили не знам да има маркирана пътека за Грънчар, има над водопада за х.Белмекен и вляво за х.Гургулица.
Е то ако има табелки още на водопада за х. Грънчар голяма лесния щеше да бъде
Жълтата маркировка за х. Гургулица също после стига до х. Белмекен (макар и по-обиколно, но е много красиво). Както и да стигнеш обаче до х. Белмекен, от нея като се тръгне по Ибърското било и после още малко се стига до Грънчар
Може и както в тази тема да не минаваш през х. Белмекен, а мисля те са минали през Казана и са излезли директно на Ушите, но поне на картата тази пътека не е маркирана, а и аз не съм минавала оттам, не я познавам.
При всички положения директно от Костенец до Грънчар си е много ходене, поне за мен Но със сигурност си струва
Отваряш картата на Рила и там веднага се вижда къде и как може да се мине
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Е то ако има табелки още на водопада за х. Грънчар голяма лесния щеше да бъде
Жълтата маркировка за х. Гургулица също после стига до х. Белмекен (макар и по-обиколно, но е много красиво). Както и да стигнеш обаче до х. Белмекен, от нея като се тръгне по Ибърското било и после още малко се стига до Грънчар
Може и както в тази тема да не минаваш през х. Белмекен, а мисля те са минали през Казана и са излезли директно на Ушите, но поне на картата тази пътека не е маркирана, а и аз не съм минавала оттам, не я познавам.
При всички положения директно от Костенец до Грънчар си е много ходене, поне за мен Но със сигурност си струва
Отваряш картата на Рила и там веднага се вижда къде и как може да се мине
Че то само от курорта до Казана, където е края на пътя е 15 км.
@Ристо Туристо:
А какво е станало с пътя около Кантона (нали имаш предвид мястото над водохващането на 1200м)?
_________________ Щастие за всички даром и никой да не бъде пренебрегнат!
Редрик Шухарт
http://www.redmine.org
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети