Днес ми направи неприятно впечатление (за пореден път) как се изсичат съвсем здрави и млади смърчове-от "Трендафила" към "Офелиите"и "Еделвайс",на 20 трупи средно се падаше и по едно болно дърво,имаше две пазарджишки коли ,сигурно фирмата е от там някъде.Има ли качествен контрол на тази дейност и от кой се осъществява,пак някой иска да забогатее за сметка на климата,свлачищата и дробовете ни...А какво да кажем и направим за боклуците,които излетниците слагат в някаква торба и изхвърлят покрай рекички и беседки и от ден на ден все повече се увеличават..
Сря Юли 17, 2013 5:10 pm
Сотиров
На много места
Не е само там. Минах от Симеоново към Лалето - има закачени обяви с име на лесовъда, горски район, заповед... Сигурно имат някакъв планов мотив, но и на мен ми направи лошо впечатление, че секат доста здрави дървета, а оставят напълно изсъхнали. Добре де, в края на краищата, нали паркът си има директор? Нали смениха Тома Белев? Новият - май е жена, какво казва?
Чет Юли 18, 2013 12:08 am
Emil
Аз пък ми разказаха за един, където крадял "морени", с камион и после ги нарязва на плоскости за декорация. Добре изглеждат.
Да вземем да пишем на господарите ли не знам....
Чет Юли 18, 2013 11:37 pm
Сотиров
Крадецът на морени
Морената не е нещо, което да се сложи в джоб. Иска камион, ама иска и работилница, после поръчки, пласмент... Никакъв проблем не е да се установи откъде е камъкът, стига да има някаква насока към лицето. А за витошките морени ми разказваха, че са уникални и ги има на твърде малко места по света. Затова и са под закрила (докато ги взривят). Който знае повече, нека каже.
Уникални са, но умниците българи измислиха, че не са морени и следователно не са ценни.
Пет Юли 19, 2013 3:14 pm
Sineva
Re: На много места
Сотиров написа:
Не е само там. Минах от Симеоново към Лалето - има закачени обяви с име на лесовъда, горски район, заповед... Сигурно имат някакъв планов мотив, но и на мен ми направи лошо впечатление, че секат доста здрави дървета, а оставят напълно изсъхнали. Добре де, в края на краищата, нали паркът си има директор? Нали смениха Тома Белев? Новият - май е жена, какво казва?
Въпросната сеч, снимана в края на юни:
Чет Юли 25, 2013 12:32 pm
баир_будала
Re: На много места
Сотиров написа:
......................................................................................................................................................................... в края на краищата, нали паркът си има директор? Нали смениха Тома Белев? Новият - май е жена, какво казва?
,,За какво си мислят жените,,
----------
Може би, че за т.нар. санитарна сеч, ще каже.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети