ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Стара планина 100х24/2012
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Стара планина 100х24/2012
Автор Съобщение
kokoeverest

Местожителство: София

Мнение Отговорете с цитат
Евала на Станислав за организацията. Поздрави на всички дръзнали да опитат този преход, финиширали или не. Аз за мен си разбрах, че всеки уважаващ себе си планинар трябва да опита това начинание, независимо дали ще тича, ходи и т.н. Сега като се върна в онзи ден и се замислям през какви състояния премина и тялото и духът ми - много е интересно. Чудя се дали догодина ще е така? Ще видя Very Happy

Относно контузията ми - аз също съм възпалил това сухожилие ITB и така малко над 40 км (от Жълтец до х. Ехо...). Трябваше да спра, но не зная какво ме теглеше до финала? Още повече - знаех, че едвам ще слезна на следващият ден. Това е от интересните състояния на духа, за които споменах по-горе Shocked
Сега съм почти напълно здрав, десетина дни гледах да се пазя от движение, мажа коляното с Репарил (ПредобрИл гел Very Happy ). Но най-приятно изненадан останах от последните четири дни катерене на Мальовица - контузията почти напълно отшумя. Как да не обича катеренето човек Smile

Калоян (Кофето)
Пон Авг 06, 2012 4:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NIKIBO

Местожителство: Велико Търново

Здравейте и от мен - аз научих от Павлин Димов от Габрово -колеги сме мисля да се включа заедно с мой приятел-помните ли навремето \края на 80-те\ този преход беше от Чумерна до Шипка с финал обратно на Бузлуджа има ли някой който е участвал тогава.Доскоро
Вто Юли 16, 2013 10:40 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

NIKIBO написа:
Здравейте и от мен - аз научих от Павлин Димов от Габрово -колеги сме мисля да се включа заедно с мой приятел-помните ли навремето \края на 80-те\ този преход беше от Чумерна до Шипка с финал обратно на Бузлуджа има ли някой който е участвал тогава.Доскоро

Да, 1985 година участвахме 6 човека от Разград, като отбор. Финиширахме първи(целия отбор заедно) с време 13 часа, 42 минути, 48 секунди. Не ни признаха постижението, тъй като отбора не бил пълен. Трябвало да бъдем 10 човека. Не зная къде бяха, да ни кажат на старта.
Старта беше от връх Чумерна, а не от хижата.

Балкана символ на цял полуостров
Сря Юли 17, 2013 7:57 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NIKIBO

Да наистина старта беше от връх Чумерна
Сря Юли 17, 2013 8:51 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NIKIBO

Мечо не те познавам но ще се радвам да се запознаем - личи си че си отдал сърце и душа на планината може доста да се научи от твоя дългогодишен опит-бъди здрав и все така сърцат.
Сря Юли 17, 2013 8:59 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
maneco

Местожителство: София, Берковица

Ние тръгваме с автобуса в 8:30 за Габрово, ако има и други пътуващи с него или пристигащи в Габрово около 11:30 може да ме намерите на 0883319754 Smile
Сря Юли 17, 2013 8:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BAKHER

Здравейте, искам да споделя и аз тези много отдавна минали мои участия от вр. Чумерна до Шипка. Участвал съм 3 пъти в тези "стотаци" и финала си беше на Шипка, а не обратно на Бузлуджа , както някой беше писал. Първото ми участие беше през 1983г. и ако не се лъжа и ние бяхме отбор от 6 участника (4 момчета и 2 момичета), както сподели и Мечо. Имаше индивидуална надпревара и отборна. Един отбор трябваше да се състои от 10 човека, а най-добре беше да са половината от тях жени, за да имат по-голям шанс за добро класиране. Мисля, че за жена участник се даваха някакви бинус точки, затова с повече жени един отбор имаше по-големи шансове за по-добро класиране. Нашият отбор не беше пълен и затова класирането ни е средно. Не си спомням добре за колко време сме минали маршрута, но мисля, че беше за около 18 часа. Второ и трето участие е към края на 80-те. Единият път бях сам, другия с един приятел, току що върнал се от Коми (в бившата СССР), работил като дървосекач и на финала на Шипка беше много по-свеж от мен, без да е планинар. От тези мои "стотаци" нямам снимки и вече ги бях позабравил, но пуснатото в темата ме върна много назад във времето. От тогава съм запазил само едно флагче (за участие).
И тази година ще участвам на 100х24. Желая на всички участници успех, хубави емоции и да се забавляваме заедно.
НЕОСТАНА!

Сря Юли 17, 2013 8:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 8 от 8

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.