boris_borisov написа:
Не вярвам да иска да го направи само за да му каже някой "браво" Има разни чудаци на тоя свят, които са различни от нас, но това не ги прави луди И нестинари има..
Хората милиони години са ходили боси на тая планета, а с вибрамови подметки от колко... не знам, ама са доста по-малко
А, и не вярвам такъв субект да тръгне да търси помощ и да притеснява другите, те са друга порода хора
Човек, всички ние сме уникални чудаци и скрити супермени. Айде да не пускаме и тук лукумаджийницата! Със сигурност не си виждал срязан на камък крак.
Съб Юли 13, 2013 5:41 am
Станислав
EXIIIT написа:
Emil написа:
Някой знае ли колко е максималният капацитет на Мазалат, с пейките, масите и т.н.?
Като си мисля, май поне чувала ще трябва да го взема.
ВЗЕМИ ГО АКО НЯМАШ РЕЗЕРВАЦИЯ . Мисля че са към 60-70 места с бунгалата заедно, без пейкие и масите . Но пък ще има доста хора.
Де да беше така, ама не е. 50 легла/нара пряко сили с тези на хижарите. Старото бунгало не го бройте, миналата година беше леш, незнам дали все още не са го съборили. Новата къщичка до хижата имаха планове да почнат да я стягат вътре, но до къде са стигнали само те си знаят. При всички случаи Георги, хижаря на Мазалат, ми е обещал да запази 40 места (има стара резервация за останалите) на хижата, без да бъде категоричен дали в новата къща ще може да се спи. Най-вероятно няма да може. Така че, носи си чувала и не се двоуми, очаквам наистина да е препълнено. Хем похода съм го обявявал само тук, без да се обаждам много-много на миналогодишни участници и приятели.
Съб Юли 13, 2013 3:09 pm
Emil
kokoeverest, предполагам имаш богат опит от такива ходения бос и това ти решение не е само за показност?Хубаво е да кажеш на организатора, дали ще ти е за първи път и успех все пак, щом си решил.
Boris_borisov, Ванката е прав за лесното рязане на крак на камък. Аз съм нарязвал всичките пръсти на единия си крак на камък и бая кръв изтече, защото беше до кокал. Ако на някого му се случи това, нали се сещаш, че останалите няма да го оставят и ще се занимават с него ще не ще.И заради едно геройство в мирно време другите ще останат с кофти спомени. Но все пак всеки сам си знае, какво може.
Kibik, май и ти акаш в темата, и не е силицилов а салицилов.
Станислав, аз ще пропусна мероприятието, колкото и да ми се идва. Успех с организацията.
Съб Юли 13, 2013 9:43 pm
oracle2win
Здравейте,
кой докъде стигна с ораганазирането си на отиване? Пиша, защото то не остана. Към момента аз съм с автобуса от 11.30 часа за Габрово. Ако няма други желаещи за автобуса може и този в 8.00 да хвана, щото после ще има да се разхождам доста до Партизанска песен.
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София
Бихте ли ми казали какъв е пътя до х.Партизанска песен,защото ми се иска да отида с автомобила си.Също дали мога да го оставя там за 2-3 дни.Аз смятам да поостана на Мазалат.Ползвам групата да се кача с вас .Ако това е възможно ще взема със себе си MBIRA и oracle2win.Остава място за още 1 .
Бихте ли ми казали какъв е пътя до х.Партизанска песен,защото ми се иска да отида с автомобила си.Също дали мога да го оставя там за 2-3 дни.Аз смятам да поостана на Мазалат.Ползвам групата да се кача с вас .Ако това е възможно ще взема със себе си MBIRA и oracle2win.Остава място за още 1 .
Пътят е добър, а на хижата има паркинг. Преди месец и половина се качвах с колата , като я оставих за едно денонощие без да съм питал никой. За повече дни би било добре според мен да се говори със собствениците .....
rain написа:
@oracle2win
Ще бъда там в 10.30 ч.според предварителната уговорка на повечето от групата за този час.
Хм има уговорка, ок. Това означава, че трябва да хвана автобуса в 8.00 от София, но мисля че пътя ми е към 3 часа и 30 мин. Дали си ок да ме изчакаш?
rain написа:
Въпрос към всички: ако времето е лошо какво се предприема?
Преценява се на място. До колкото знам само 2 пъти се е отменял поради лошо време, като решението е взето по време на маршрута. Има доста хижи по пътя, където може да се спре да се изчака или да се прекрати. А и "лошо време" е доста субективна категория и си зависи най-вече от всеки индивидуално.
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 652 Местожителство: Стара Загора-София
Не мога сама да реша,нека кажат останалите,макар да виждам ,че май само 3 ма пишем...Ако ще те изчакваме/това са близо 2 часа повече/,то поне да не тръгвам рано от Ст.Загора...Автобусът пътува повече от 4 часа.
rain написа:
Не мога сама да реша,нека кажат останалите,макар да виждам ,че май само 3 ма пишем...Ако ще те изчакваме/това са близо 2 часа повече/,то поне да не тръгвам рано от Ст.Загора...Автобусът пътува повече от 4 часа.
Юнион Ивкони го дават 3 часа пътя с автобус, така че 11.30 мисля че най-късно ще съм на гарата.
Късно ли ще ти е да тръгнем 11.30? Имаме 30 мин. до Партизанска и после 2 часа спокоен ход до Мазалт или 15.00 най-късно сме на хижата.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Следваща
Страница 5 от 8
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети