|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
От Безбог до Демяница и Елиови мостове през Тевно езеро |
|
В края на юни (29-ти и 30-ти), по случай 50 годишнината на Национален парк "Пирин", направихме преход по маршрута х. "Безбог" - циркуса Белемето - х. "Демяница" - м. Тодорова орница - Елиови мостове.
Събитието отбелязахме край бреговете на красивото Тевно езеро.
Снимки от похода може да видите -> в галерията
_________________ Пирин - географски и етимологичен речник
Пирин - пътеводител |
|
|
Пон Юли 08, 2013 9:40 am |
|
|
excalibur
|
|
|
Страхотни снимки както винаги и ми се струва, че още е тегаво за върховете с този сняг ...
|
|
|
Пон Юли 08, 2013 4:10 pm |
|
|
iozkan
|
|
|
Браво, майсторка работа!Избирам си тази с Камениците и Куклата
|
|
|
Пон Юли 08, 2013 4:22 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
Понамалял е снега последната седмица. Няма я даже любимата ми преспа, по която шускам от Башлийската порта до Дългото езеро
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Пон Юли 08, 2013 9:05 pm |
|
|
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
|
excalibur, iozkan, благодаря ви. С оглед плашещата прогноза направо бяхме щастливци да се насладим на тези гледки. Особено след гръмотевиците и пороищата през нощта. Че и на сняг го обърна!
|
|
Понамалял е снега последната седмица. Няма я даже любимата ми преспа, по която шускам от Башлийската порта до Дългото езеро |
Юли си е вече. Дъждеца лека-полека яде преспите. Все пак, може би заради студената пролет, доста сняг остана до това време.
_________________ Пирин - географски и етимологичен речник
Пирин - пътеводител |
|
|
Пон Юли 08, 2013 10:10 pm |
|
|
excalibur
|
|
|
|
|
excalibur, iozkan, благодаря ви. С оглед плашещата прогноза направо бяхме щастливци да се насладим на тези гледки. Особено след гръмотевиците и пороищата през нощта. Че и на сняг го обърна!
|
|
Понамалял е снега последната седмица. Няма я даже любимата ми преспа, по която шускам от Башлийската порта до Дългото езеро |
Юли си е вече. Дъждеца лека-полека яде преспите. Все пак, може би заради студената пролет, доста сняг остана до това време. |
Дано го изсуши, че до месец Lubitel е обещал да лазим по Стражите и Ушиците ...
|
|
|
Пон Юли 08, 2013 10:59 pm |
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|