Автор |
Съобщение |
realboy1912
|
|
Пункт за изкупуване на гъби |
|
Здравейте! С няколко приятелчета сме гъбари от доста години и сега решихме да направим един планинарски уикенд ... мислим да наберем малко гъбки Ще ходим към Хижа Здравец ... интересно ми е има ли там пункт за изкупуване на гъби и ако има - къде е Мерси предварително!
|
|
|
Пон Ное 08, 2010 9:31 pm |
|
|
pinchi
|
|
|
http://fucgubarn.com/
_________________ Що е убав този връх байно |
|
|
Пон Ное 08, 2010 9:45 pm |
|
|
realboy1912
|
|
|
|
братле, идеята ми беше да продадем намерените гъби в някой пункт не виждам линка, който си ми дал да има нещо общо с това ... съжалявам Дано някой друг ми помогне
|
|
|
Пон Ное 08, 2010 9:53 pm |
|
|
pinchi
|
|
|
Братле...това не е сайт за гъбари ходи бери другаде !! И защо реши че на х.Здравец някои ще ти купи гъбите??
_________________ Що е убав този връх байно |
|
|
Пон Ное 08, 2010 9:57 pm |
|
|
Montana
|
|
|
|
Интересен начин за пласиране на гъби
Последната промяна е направена от Montana на Пет Яну 25, 2013 12:19 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
Пон Дек 20, 2010 11:14 am |
|
|
radi
|
|
|
Неинтересен начин да се заядеш с човека.
Хората искат да отидат на планина, и за да могат да го направят им се налага и да работят - нищо лошо да попитат дали някой е виждал пункт там.
|
|
|
Пон Дек 20, 2010 12:46 pm |
|
|
poten
|
|
|
|
Ами аз преди няколко години чух, че на х. Здравец изкупували пресни гъби. Някой има ли някаква представа изобщо къде около Пловдив има пунктове за изкупуване на гъби? Едно време имаше купувачи, които обикаляха селата с бусове и изкупуваха на място сушени гъби. Но това май вече не се практикува, тъй като не се знае какво се суши.
|
|
|
Вто Юли 02, 2013 9:57 pm |
|
|
petko5
Регистриран на: 07 Юли 2010 Мнения: 44 Местожителство: София-Белоградчик-Стара Загора |
|
|
|
|
|
Ами аз преди няколко години чух, че на х. Здравец изкупували пресни гъби. Някой има ли някаква представа изобщо къде около Пловдив има пунктове за изкупуване на гъби? Едно време имаше купувачи, които обикаляха селата с бусове и изкупуваха на място сушени гъби. Но това май вече не се практикува, тъй като не се знае какво се суши. |
От къде изкопа този архив...?
www.gooogle.com
Ето тук изкупуват гъби
Успех
|
|
|
Чет Юли 04, 2013 11:26 pm |
|
|
poten
|
|
|
|
|
|
|
|
Ами аз преди няколко години чух, че на х. Здравец изкупували пресни гъби. Някой има ли някаква представа изобщо къде около Пловдив има пунктове за изкупуване на гъби? Едно време имаше купувачи, които обикаляха селата с бусове и изкупуваха на място сушени гъби. Но това май вече не се практикува, тъй като не се знае какво се суши. |
От къде изкопа този архив...?
www.gooogle.com
Ето тук изкупуват гъби
Успех |
Go KILL yourself.
|
|
|
Вто Юли 23, 2013 10:51 am |
|
|
|