Хм, може пък не вие да ме чакате, а аз да ви настигна
Планирам го за 24.07, или пак с Митака (ако нещо не му изникне), или сам, ако няма други желаещи... На 4.08 трябва да съм се прибрал, че на 5.08 съм на работа...
Съб Юни 22, 2013 3:25 pm
Mariana1000
Ще го имам предвид
За настигането - май няма никакви шансове да е тази година. От една страна ми се иска ако ще е гарга да е рошава - т.е. Връшка чука - Емине, от друга спрягаме Е-4 за края на юли.
От трета страна ми се иска да направя поне още малко нещо за маркировката по западната част на Пътеката (особено след като видях какво са направили хората по Ел Камино), макар че все още не съм открила как да привлека доброволци, но мисля по въпроса.
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Съб Юни 22, 2013 3:35 pm
boris_borisov
И за Връшка чука съм длъжник на поне няколко човека, така че ще гледам скоро да допринеса с малко информация за тая пустош...
Съб Юни 22, 2013 3:50 pm
tzezko
Mariana1000 написа:
все още не съм открила как да привлека доброволци, но мисля по въпроса.
Мисли внимателно и задълбочено......
Пон Юни 24, 2013 2:20 pm
Mariana1000
tzezko написа:
Мисли внимателно и задълбочено......
Че аз едвам просто мисля, за внимателно и задълбочено и дума не може да става
Ще пробвам сега на Рила дали краката ми вече са добре и ако издържат теста ще правя планове за Стара планина. Струва ми се добра идея да съчетая тръстенайските малини, Атмосферика и пътеката до Лескова, но ще видим
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Разклона за с.Стъргел на юг,а на север за билото, местните му казват Сухия водопой.
Предполагам защото през лятото там няма вода.За другите места не съм сигурен за името
дали съвпада с местото ,някъде отговарят на описанията,но другаде не съвсем.
И тази ,и предишната серии са ми сред фаворитите!Поздравления за всичко!
Пет Юли 05, 2013 1:19 am
Rayko
Регистриран на: 30 Ное 2010 Мнения: 28 Местожителство: Парадайс Сити
Борисе, хубаво правиш с тоя пътепис. Преди време, благодарение на Светлин и Зарко се сбъдна една мечта. Сега, благодарение на теб оживяват спомени. Да знаеш, че си един от будителите на духа човешки!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети