Регистриран на: 06 Фев 2013 Мнения: 16 Местожителство: София, Горна Оряховица
Паниците - хижа Рай - Заслон Ботев - в. Ботев и обратно
Здравейте, пиша за първи път във форума, но от известно време следя темите и се наслаждавам на красотите на България. Често ми се случва да ходя сам, поради липса на желаещи приятели, но четейки темите чувствам, че тук има много мои съмишленици.
Ще споделя последния си поход, при който се изявявах и като водач, но се надявам, че за вбъдеще ще имам и други възможности да споделям красивите кътчета на България.
Прехода се състоя на 08-09.06.2013г по следния маршрут: Паниците - хижа Рай - пътека за хижа Левски - заслон Ботев - Видимско пръскало - връх Ботев - Тарзанова пътека и обратно на Паниците. Класически маршрут, за който сигурно не веднъж е писано, но се надявам снимките да Ви харесат.
Изпращам линк, на който съм качил снимки и малко коментари.
https://plus.google.com/u/0/photos/103553845738724457163/albums/5890921514095405281?authkey=CL-PhZfukKTx1QE
Поздрави на всички обичащи планината.
_________________ Обичай природата!
Сря Юни 19, 2013 1:29 am
Plamen К
Браво! Хубав преход и чудесни снимки! Всичко що лази, пъпли, скача, хвърчи и цъфти сте заснели!
И ние бяхме по същото време по същите места /без Видимското пръскало/:
Добро ходене, само където водопада не е Видимско пръскало, а безименен водопад в Северен Джендем. Видимското пръскало е през 2 хребета от този, на изток.
Сря Юни 19, 2013 8:30 am
ivanpandakov
kibik написа:
Добро ходене, само където водопада не е Видимско пръскало, а безименен водопад в Северен Джендем. Видимското пръскало е през 2 хребета от този, на изток.
Хмх, значи съм в грешка ? Тъй като това пръскало е на река Видима и си мислех, че то е Видимското.
Сря Юни 19, 2013 11:14 am
kibik
реката е Василковица
надявам се сега да е по-ясно
Сря Юни 19, 2013 11:37 am
ivanpandakov
kibik написа:
реката е Василковица
Надявам се сега да е по-ясно
Благодаря, при мен на GPS-а Василковица ми я пише точно Видима, а останалите притоци са безименни, затова и съм останал с такова впечатление Живи и здрави
Сря Юни 19, 2013 2:39 pm
mistgi
Какво ще посъветвате човек, който за първи път ще изкачва връх Ботев откъм х. Рай?
Пон Юли 01, 2013 3:49 pm
НИКОЛАЙ Т.
mistgi единственото което може да ти попречи е времето,ако е хубаво не би трябвало да имаш никакви проблеми.До върха вече е като магистрала,давай смело.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети