ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Еднократен превоз Карлово - Паниците?

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Еднократен превоз Карлово - Паниците?
Автор Съобщение
Yan4o

Местожителство: Варна

Мнение Еднократен превоз Карлово - Паниците? Отговорете с цитат
В края на другата седмица ще ходим една групичка от 12 души по маршрута Паниците - Рай - Ботев - Левски - Карлово и тъй като сме с коли (3 бр), които смятаме да оставим на Паниците, ме интересува, дали може от Карлово да се наеме някое бусче, което в неделя по обяд да ни извози до колите? Знам , че има карловци във форума, та ако имат нещо предвид, и ме насочат... Croc
Мислехме да правим варианта с оставянето на едната или двете коли в Карлово, още като се разтоварим на Паниците, но и на отиване и на връщане ще трябва да се правят едни празни курсове и да се губи време, а то няма да ни е много, тъй като идваме от Варна. Затова се замислих и за този вариант - да си наемем транспорт, ако е на приемлива цена, което ще ни спести по около час на отиване и връщане.
При варианта да оставим колите на Паниците ще ни трябва транспорт за неделя (30.06) по обяд някъде. Има и друг вариант - да оставим колите още на отиване в Карлово(да ни чакат за слизането), и да ползваме транспорта до началната точка - Паниците, като при този вариант, ще ни трябва в петък по обяд (ориентировъчно), но не знам в Карлово къде можем да оставим колите на удобно и сигурно място за 2 дни. Ще съм благодарен, ако някой може да ми даде предложение за извозването. Wink
Пон Юни 17, 2013 11:12 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Antoon

Мнение Мислете за втория вариант Отговорете с цитат
Напоследък в нета се появиха доста съобщения за разбити коли и източено гориво на Паниците (последно пише за десетина автомобила на 16 юни, също и 1-2 седмици преди това). От друга страна едни приятели си оставиха колата на Паниците около 24 май без проблеми, но все пак по-прясната информация трябва да е с предимство? В Карлово съм си оставял колата, ама ми е трудно да обясня, сигурен съм, че някой от колегите които живеят там ще го направят по-добре от мен.
Пон Юни 17, 2013 11:28 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
тихомир томанов

Местожителство: карлово

Мнение Отговорете с цитат
Мога да направя следното:
Шофьорите да закарам до Паниците да си вземете колите и после да си приберете останалите хора от Карлово.При едно условие само да ми заплати те горивото мисля че ще е най-удобно за вас.Това мога да ви предложа от моя страна.Може и обратният вариянт.
Пон Юни 17, 2013 2:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ДИАНА

Местожителство: ПЛОВДИВ

Мнение Паниците Отговорете с цитат
Миналата година спахме на Паниците в „Калоферските войводи”, затова не сме плащали за паркинг, но разбрах,

че може да се остави кола при тях докато сте по Балкана.

Цени за паркинга не мога да кажа, иначе Комплексът е на източния бряг на Тунджа и се влиза с колите в двора.

Ако решите, може да попитате, имам тези номера на GSM, не зная дали всичките са актуални сега:

GSM: 0899 144 936, GSM: 0899 144 935, GSM 0878 844 935 Very Happy Успех!

Пон Юни 17, 2013 5:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stefak

Местожителство: Видин

Преди четири дни нощувахме в същия хотел.По време на престоя не се плаща паркинг.После ни взеха по 3 лева на нощ.
От миналата година имам телефоните на Тихомир Генчев ,който извършва превози с джип до връх Ботев,Параджика,Каменливица под Рай и т.н. предполагам ,че е въпрос на договорка дали ще извърши и други превозни услуги.
0884 672 172, 0878 855 669 Тихомир Генчев
Пон Юни 17, 2013 6:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
radi

Местожителство: Варна

Stefak написа:
От миналата година имам телефоните на Тихомир Генчев ,който извършва превози с джип до връх Ботев,Параджика,Каменливица под Рай и т.н. предполагам ,че е въпрос на договорка дали ще извърши и други превозни услуги.

Ценно, този не е ли с един сиво-бял автомобилен превоз, който оре из парка?
Пон Юни 17, 2013 10:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
тихомир томанов

Местожителство: карлово

radi написа:
Stefak написа:

Ценно, този не е ли с един сиво-бял автомобилен превоз, който оре из парка?

Както казва един мой приятел Калофер е жив антропологичен резерват.Там хората са истински. Razz
Пон Юни 17, 2013 10:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cvetelina_25

аз мога да ви кажа номера на едно момче, което също извършва тази услуга. 0888236961-ако искате може да му звъннете Smile
Smile
Съб Юни 20, 2015 9:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.