Много ме беше яд, че няма да присъствам на сбирката, а сега като гледам снимките ме е още по-яд Ама като не може човек да се клонира...
Надявам се обаче, че ще има и други срещи, които няма да пропусна
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Чет Юни 13, 2013 12:25 pm
juepich
Последна информация
Здравейте,
Към днешна дата има ли смисъл да се пробваме да минаваме от Елешница до Ришкия проход или все още не е почистено и е по-добре да заобиколим през селата на север? Изчетох всички постове за района, но все пак ще съм ви благодарна, ако дадете съвет.
Направили сме си два обходни маршрута през Бяла река и Риш, но ако джунглата вече е пробита сме склонни и да рискуваме през нея.
Благодаря предварително!
Пон Авг 05, 2013 6:33 pm
juepich
Re: Последна информация
Хаха, благодаря, прозвуча ми доста оптимистично
Трака ще ми е от полза, мерси много!
ZCEZBPM написа:
juepich написа:
Здравейте,
Към днешна дата има ли смисъл да се пробваме да минаваме от Елешница до Ришкия проход или все още не е почистено и е по-добре да заобиколим през селата на север? Изчетох всички постове за района, но все пак ще съм ви благодарна, ако дадете съвет.
Направили сме си два обходни маршрута през Бяла река и Риш, но ако джунглата вече е пробита сме склонни и да рискуваме през нея.
Благодаря предварително!
Чак пък риск
Като изключим къпините в които се натресохме заради собствената си глупост и които после заобиколихме от горна страна, друго нямаше.Това беше малко преди излизане на черния път който ни отведе до прохода.
За момент влязохме преди това в едно дето е пълно с паднали дървета, но бързо излязохме по десния му склон.
Ползвай този трак
http://dox.bg/files/dw?a=ce1117f949
От Върбишкия до Ришкия проход се върви спокойно. Единствено дерето с падналите дървета е проблем. Когато стигнете до дерето, оставете маркировката, изкачете се по десния склон докато се изравни и продължете по дължината на дерето, докато откриете маркировката.
От Върбишкия до Ришкия проход се върви спокойно. Единствено дерето с падналите дървета е проблем. Когато стигнете до дерето, оставете маркировката, изкачете се по десния склон докато се изравни и продължете по дължината на дерето, докато откриете маркировката.
Знае ли някой какво е положението в момента по този маршрут и по-специално от Голямата нива до Ришки проход? Интересува ме до каква степен е проходимо по това време на годината (м.април-май)?
Както и може ли да се използва това отклонение за Андърски път:
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 21, 22, 23
Страница 23 от 23
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети