Ами ако иска да си носи бойлера от Софето. Или като не саму в ред краката, и не желае да им обръща внимание, да си избере какво да прави.
Синтетичните люде да си стоят в кафеза
не намерих тема в която се дискутира този проблем, та реших да отворя нова такава...
вече трети нокът ми пада за този сезон.порових се малко в нета, поразпитах тук-там...
оказа се,че при затопляне на крака във обувката се създава идеална атмосвера за гъбички,които провокират този проблем.взех един мехлем от аптеката,но без резултат.
моля ако има колеги с подобни проблеми да дадат съвет!
Отиди на лекар.
Проблемът не е обикновен и решим по форуми.
Всеки си има индивидуална микрофауна и е по някакъв начин в симбиоза с нея. При теб симбиозата е нарушена.
със сигурност не разчитам само на форума за съвет,но отворих темата да се коментира за планинари ,които може би още не са се сблъскали с този проблем.
резултата от медицинския преглед...както много жени( а и някои мъже) гледам освен да си мия краката, но и да поддържам педикюр. с планинарски обувки, след дванайсет часа преход,затоплянето на краката създава прекрасни условия в комбинация с лака да се развият гъбички, които после много трудно се лекуват.не е вапрос на хигиена, а въпрос на презатопляне на краката. противопоказно е да се ходи с лак на краката при такива условия...както колегата по-горе спомена,всеки си има своята микрофауна...дано съм била полезна
Съб Юни 01, 2013 6:11 pm
dobber
dido написа:
Може би не стягаш достатъчно връзките пред езика на обувките и крака се набива напред, при слизане особено.
90% причината е притискане на пръстите при слизане
резултата от медицинския преглед...както много жени( а и някои мъже) гледам освен да си мия краката, но и да поддържам педикюр. с планинарски обувки, след дванайсет часа преход,затоплянето на краката създава прекрасни условия в комбинация с лака да се развият гъбички, които после много трудно се лекуват.не е вапрос на хигиена, а въпрос на презатопляне на краката. противопоказно е да се ходи с лак на краката при такива условия...както колегата по-горе спомена,всеки си има своята микрофауна...дано съм била полезна
В крайна сметка краката ти не са чисти. Нека да не е хигиена, може миризма да го наречем. За какви обувки и какви условия става дума? При мен няма проблем, с комбинирани ски-обувки ходя, със сигурност при изкачване има моменти в които ти е повече от горещо и в обувките. При всяко събуване на обувката слагам други чорапи, ако трябва само заради това се събувам.
През лятото не нося обувки с подплата, а при възможност съм с леки летни обувки.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети