Re: Да си дойдем на думата!!!!
tzezko написа:
Лаишка снимка си сложил, Мите!
Този "кулинар", който я е правил не му разбира твърде.
В теб, обаче, съм сигурен- педант и професионал!
Замириса вече. От днес съм спрял да ям и пия за да мога добре да се представя, да не вземе да хартиса нещо и да се изложим.
Вярно, има някои неточности в снимката, Цецко.... Дано ние успеем да направим качествени снимки. Всъщност другото е важно. Виждам имаш опит. Разчитаме на него!
Вто Май 28, 2013 4:42 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3427 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Транспорт до Сливен
Здравейте, туристи и изтънчени кулинари!
Датата на чевермето наближава и както написахте, вече се усеща миризмата на запечената агнешка коричка
Въпросът ми е: Ако някой ще пътува от София за събитието, ще има ли две свободни места за мен и Йосарян (Живко)? Ако не са на лице такива, няма да е проблем, защото ще се придвижим със собствен транспорт, просто искаме да съгласуваме нещата и да не разкарваме излишни коли при наличието на свободни места. Ако някой друг си търси транспорт, нека знае, че засега при нас има две или три свободни места.
Също така разучавам маршрутите в Сливенска планина и въпреки дъжда мисля, че ще направим няколко прехода до най-важните обекти. Тъкмо ще ни дойде апетит.
Благодаря предварително на отзовалите се!
П. П. За съжаление сестра ми Марияна1000 (Яница) няма да може да присъства на събитието по уважителна причина - пътува по Пътя за Сантяго де Компостела.
Сря Май 29, 2013 4:53 pm
tzezko
meco puh написа:
mikesli, има вероятност да не мога да присъствам.
Мечо,
Изобщо не се опитвай да не присъстваш. Необходим си ми като основен свидетел за пред жена ми, защото тя не ми вярва, че съм бил с вас да прочиствам някакви си горски пътеки. Смята, че съм се заиграл на карти в Тушовица няколко дни.
Освен това онова двулитровото шише остави добри спомени унас, как така ще ни лишиш от такава житейска наслада?!
Мечо,
Изобщо не се опитвай да не присъстваш. Необходим си ми като основен свидетел за пред жена ми, защото тя не ми вярва, че съм бил с вас да прочиствам някакви си горски пътеки. Смята, че съм се заиграл на карти в Тушовица няколко дни.
Освен това онова двулитровото шише остави добри спомени унас, как така ще ни лишиш от такава житейска наслада?!
Да знаеш, много се ядосвам и сега като ми писа, още повече. Като че ли няма да мога. Аз друг път ще обясня на жена ти, че с теб никога не сме се виждали и не те познавам. Не се безпокой.
Дано да не вали, че да прекарате приятно.
meco puh написа:
Дано да не вали, че да прекарате приятно.
Що бе Мечо първо се дърпаш и второ смяташ, че дъждът нещо ще обърка аз мисля като Боглмил Райнов че Няма нищо по-хубаво от лошото време Въпреки, че едва ли ще имаме късмета да вали .....
Що бе Мечо първо се дърпаш и второ смяташ, че дъждът нещо ще обърка аз мисля като Боглмил Райнов че Няма нищо по-хубаво от лошото време Въпреки, че едва ли ще имаме късмета да вали .....
Мите, лошо не съм ви пожелал нали? Разбира се, че дъжда няма да провали нищо, но не е ли по-добре да не вали?
Заявявам, че пожеланието ми е чистосърдечно.
прибрах се най после - разбора мина чудесно! Благодарности на домакините за добрата организация и разходките и на всички други за хубавата компания
чакаме снимките
Нед Юни 02, 2013 9:22 pm
todor__x
Благодарности,към домакините и към всички участвали в работата.
Страхотна компания,когато сме зле така да сме,до нови върхове,допускат се поляни и гори,
енергията ,първата доза получихме,ехо и напред.
Това ми е третия опит да ги кача тези снимки. Вчера стигнах до средата и поради буря изключиха напрежението(тока). Снощи до 01,00 часа писах, форума изчезна някъде около Тушовица.
Мите, благодаря и аз. Първо на теб, на Тошко и на брат ти. След това на всички участници и специално на Цецо (душата на групата).
Когато пристигнах, "жертвата" вече се печеше на огъня. Сливенската група, начело с Митко бяха свършили работата, оставаше да се поддържа огъня.
Митко, брат му и Тошко и... "жертвата"
Място на жертвоприношението: Меча поляна в парк Сините камъни на Сливенския Балкан.
Тошко има задача - да поддържа огъня и да пази "жертвата". Днес няма да маркира.
Да си дойдем на думата!!!!
tzezko написа:
Цецо закъсня. Една птичка изпя, че се е отбил с жена си в Тушовица, да му търсят следите от предишното пребиваване. Няма следи, всичко заличено. Пристигането му развесели връх Меча поляна и всички присъстващи. Дар божи!!!
Аха, работата почти готова:
Салатката, и тя се приготвя:
Цецо е най-активния
СНИМКИ
За съжаление съм направил много малко снимки - ето ги:
Пон Юни 03, 2013 5:41 pm
todor__x
Варна,Карнобат,Разград,Сливен,ало,някой,имашеGPS,точки,маршрут,зареждане,Тополчане,магистрала,
Тушовица,търси се,Столицата,дайте знак притеснихме се???!!.
Пон Юни 03, 2013 7:44 pm
tzezko
Тука, тука сме. На първи челен коловоз. И сме много силни с ГПС-та. Мога да предложа трак от разклона за м. Даулите до връх Българка. Само остана да науча как се сваля от уреда и се качва тук. Сега давайте следващия участък.
Вто Юни 04, 2013 10:59 am
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3427 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Първо: Обратното пътуване мина нормално, с леки премеждия поради завалелия кратък проливен дъжд по магистралата.
Второ: За пръв път присъствам на чеверме и събитието надмина очакванията ми! По-късно ще споделя отделно впечатленията си.
Трето: Предвид натрупаната умора от пътуването и недоспиването малко се забавих със снимките, за което се извинявам. Виждам, че и другите не са се разбързали да качат своите снимки. Една молба: Направете си, ако трябва, допълнителен профил в Гугъл+ и качвайте снимките си в пълен размер и в оригинал (трябва в "Настройки" на "Google+" да е поставена отметката "Качване на снимките ми в пълен размер." и да са махнати отметките от следващите две опции "Автоматично подобряване" и "Автоматични ефекти", които за мен са "Автоматична глупост", пробвал съм ги). Допълнителният профил е безплатен, регистрацията изисква няколко минути. Може да ви поискат GSM номер за изпращане SMS с код за потвърждение (SMS от Гугъл към вашия телефон), който код да напишете при финализиране на регистрацията. Този SMS е безплатен, поне на мен при М-Тел не ми взема пари вече неколкократно.
Как може 45 снимки да са само 4,23 МБ като обем? Колкото 2 нормални снимки?
Надявам се, че мога да използвам някои от предоставените снимки за начални снимки в моя албум?
Четвърто: Довечера моите снимки най-вероятно ще бъдат качени, стига да получа отговор на въпроса коя е дамата вдясно на снимката:
Пето: Още веднъж благодаря за невероятното изживяване!
Сря Юни 05, 2013 11:16 am
stefan_iliev38
Ето най-после и обещаните снимки. Ако има забележки към някои от тях, проблемните снимки ще бъдат коригирани или изтрити. Кратките клипове е добре да се свалят на компютър и тогава да се гледат.
Снимките и клиповете ще останат качени в Гугъл+ поне за 2 седмици, надявам се дотогава да са свалени от всеки желаещ. Възможно е и повторно качване след време, дори записване върху ДВД-диск.
Последната промяна е направена от stefan_iliev38 на Сря Фев 15, 2023 12:55 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... , 21, 22, 23Следваща
Страница 22 от 23
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети