Здравейте!
Тъй като току що ми отпадна едно ходене из Стара Планина за празничните дни 24 и 25 реших да пробвам до Каньона на Водопадите. Тъй като съм новак, а в Родопи съм била единствено в Доспат, моля препоръчайте ми маршрут, който да включва Водопадите, пещерите Дяволското гърло, Проходна и ако има още някоя, която се заслужава да се види, също така и Орлово гнездо. Имайки предвид, че можем да тръгнем от Бургас най- рано към 10 сутринта на 24 май и да оставим колата в Смолян.
Благодаря ви предварително!
Сря Май 22, 2013 12:00 pm
dar4o
Re: Препоръчайте ми !!!!
dar4o написа:
Здравейте!
Тъй като току що ми отпадна едно ходене из Стара Планина за празничните дни 24 и 25 реших да пробвам до Каньона на Водопадите. Тъй като съм новак, а в Родопи съм била единствено в Доспат, моля препоръчайте ми маршрут, който да включва Водопадите, пещерите Дяволското гърло, Проходна и ако има още някоя, която се заслужава да се види, също така и Орлово гнездо. Имайки предвид, че можем да тръгнем от Бургас най- рано към 10 сутринта на 24 май и да оставим колата в Смолян.
Благодаря ви предварително!
Забравих да спомена, че на 25 вечерта трябва да се приберем.
Така, че маршрута трябва да е ден и половина
Сря Май 22, 2013 12:07 pm
Todor
Пиши в Родопи и там ще ти отговорим/ят
Сря Май 22, 2013 12:33 pm
dar4o
Todor написа:
Пиши в Родопи и там ще ти отговорим/ят
ох ... аз мислех, че съм го пуснала във фурума на Родопи. Извинявам се на всички.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети