|
ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
|
|
Автор |
Съобщение |
danin94
|
Сухото пръскало в Източния Джендем |
|
"Сухото" ама не и днес , Може би след 2-3 месеца когато се стопи пряспатa...
Последната промяна е направена от danin94 на Чет Май 02, 2013 11:37 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти |
|
|
Чет Май 02, 2013 10:48 pm |
|
 |
danin94
|
|
|

Последната промяна е направена от danin94 на Съб Май 04, 2013 2:41 pm; мнението е било променяно общо 9 пъти |
|
|
Чет Май 02, 2013 11:04 pm |
|
 |
danin94
|
|
|

Последната промяна е направена от danin94 на Съб Май 04, 2013 12:45 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Чет Май 02, 2013 11:34 pm |
|
 |
danin94
|
|
Чет Май 02, 2013 11:48 pm |
|
 |
martin555
|
|
Съб Май 04, 2013 6:17 pm |
|
 |
danin94
|
|
|
поздравления , снимките а и подхода ви са перфектни и уникални, аз си мислех дали може да се стигне до подножието на водопада ако забием директно към дерето на бъзовица и вървим по него , примерно след зас.михайлов , някаде до десния по малък приток на реката но ме притесняваше това че нямаше да ни стигне времето , имам предвид за еднодневен преход като изходната точка е паниците , чувал съм от карловски алпинис джендемист че може после директно да се продължи по дерето надолу и се излиза точно но бетония мост на пътеката за х.рай , страхотна дивотия било там...
|
|
|
Нед Май 05, 2013 9:08 am |
|
 |
martin555
|
|
|
 |
 |
поздравления , снимките а и подхода ви са перфектни и уникални, аз си мислех дали може да се стигне до подножието на водопада ако забием директно към дерето на бъзовица и вървим по него , примерно след зас.михайлов , някаде до десния по малък приток на реката но ме притесняваше това че нямаше да ни стигне времето , имам предвид за еднодневен преход като изходната точка е паниците , чувал съм от карловски алпинис джендемист че може после директно да се продължи по дерето надолу и се излиза точно но бетония мост на пътеката за х.рай , страхотна дивотия било там... |
Принципно невъзможни неща няма, относно въпроса ти за подхода. Трябва си хубаво време и да се пробва. Еднодневно ще стане!
Относно река голяма Бъзовица, отдолу от бетонното мостче се подхожда с директно минаване по реката, имам познат минал оттам. Хванаха мостчето и нагоре излязоха в подножието на водопада. http://evgeniyonkov.blogspot.com/2010/07/blog-post.html Поздрави и от мен. Времето му е към краят на месец май, тогава хем е много пълнводно, преспите са се стопили, а и зеленината по улеите е подходяща за самозадържане (тревните туфи). 
_________________ http://martinpetrov555.blogspot.com/ |
|
|
Нед Май 05, 2013 1:15 pm |
|
 |
danin94
|
|
|
 |
 |
 |
 |
поздравления , снимките а и подхода ви са перфектни и уникални, аз си мислех дали може да се стигне до подножието на водопада ако забием директно към дерето на бъзовица и вървим по него , примерно след зас.михайлов , някаде до десния по малък приток на реката но ме притесняваше това че нямаше да ни стигне времето , имам предвид за еднодневен преход като изходната точка е паниците , чувал съм от карловски алпинис джендемист че може после директно да се продължи по дерето надолу и се излиза точно но бетония мост на пътеката за х.рай , страхотна дивотия било там... |
Принципно невъзможни неща няма, относно въпроса ти за подхода. Трябва си хубаво време и да се пробва. Еднодневно ще стане!
Относно река голяма Бъзовица, отдолу от бетонното мостче се подхожда с директно минаване по реката, имам познат минал оттам. Хванаха мостчето и нагоре излязоха в подножието на водопада. http://evgeniyonkov.blogspot.com/2010/07/blog-post.html Поздрави и от мен. Времето му е към краят на месец май, тогава хем е много пълнводно, преспите са се стопили, а и зеленината по улеите е подходяща за самозадържане (тревните туфи).  |
мерси за линка , яко драпане е по това дере на Бъзовица , но си струва да се пробва....
|
|
|
Вто Май 07, 2013 9:38 pm |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.
|