Последната промяна е направена от Rincewind на Съб Мар 29, 2014 5:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Май 03, 2013 1:02 pm
Tito
Хубав преход, два пъти правих първата му част (до Мургаш) миналата година с тренировъчна цел. За въпросната чешма на металурзите - първия път през април като ходих течеше силно, после в края на юни едвам-едвам капеше. Изненадвам, се че тази година толкова рано е намаляла. Но дори и да пресъхне напълно не е страшно, х. Мургаш е на около 20мин от там. Иначе според мен е било по-добре ако минете покрай хижата и от там през гората по маркировката на Е-3. Самата хижа наистина не е особено приятна гледка, но пътеката от нея към върха е много приятна. А срещнахте ли диви животни? Аз миналата година юни 6 пъти срещах дивеч - 3 пъти лисици, 2 сърни и един заек.
А срещнахте ли диви животни? Аз миналата година юни 6 пъти срещах дивеч - 3 пъти лисици, 2 сърни и един заек.
Видяхме една сърна в долината на Желявска река още преди отклонението по газопровода. Други хайванчета нямаше, ако не броим един смок нейде по пътя след Белия камък.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети