Днес забелязах, че ми липсва подписът под всеки пост във форума. Влязох си в профила и наистина в полето за подпис беше празно. Вкарах го на ново и му дадох да го запамети, при което ми изписа, че промяната е запаметена, но уви подпис не се появява. Забелязах, че и на други потребители им липсват подписите. Реших, че е уместно да сигнализирам на форумната управа в случай, че не сте забелязали. Благодаря!
Човече, днес е ден на шегата :Р, определено сме хванати
Пон Апр 01, 2013 11:29 pm
admin Site Admin
1-ви април ден без подписи.
Tito благодаря за сигнала. В следващите ти постове подписа би трябвало вече да се показва.
Сега по същество.
Причината през вчерашния ден да не се виждат подписите е грешка при работата с потребителски данни. Целта на администрацията на форума е да вземе мерки срещу настаналата напоследък масова реклама на хотели, вили, колиби, хороскопи, дограми и т. н. продукти, които нямат никакво отношение към тематиката на форума. Поради недоглеждане, при пускане на новата анти-спам функционалност във форума, е възникнал и проблема. Същият надяваме се е вече разрешен.
Вто Апр 02, 2013 10:58 am
Мунчо
Регистриран на: 24 Юли 2014 Мнения: 29 Местожителство: Столицата на хумора... хъ-хъ...
Понеже имам подобен проблем с подписа при поставена отметка в личния профил, предполагам, че подписа ми ще бъде активизиран по-късно?
_________________ "Това се казва дърво, мама му стара - посадиш си го пред замъка и после 1500 години ти пази сянка..." Дънкан Маклауд относно Байкушевата мура
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети