ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Водопадът на Червената скала + наводнителен бонус
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Водопадът на Червената скала + наводнителен бонус
Автор Съобщение
mislesht

Местожителство: Пловдив

Мнение Отговорете с цитат
Много добра снимка! Разлистят ли се дърветата и край на тази гледна точка. Тогава само от изток се вижда.
Ще го разболееш това момиче, ей! Cool

Gollum написа:
Стигнали сте до водопада по трудния път,следвайки лявото дере.
Има съвсем прилична пътека.
Тръгва се по дясното дере/даже има някакви стари марки/ и след около 200м се свива рязко наляво и нагоре,като всъщност това е пътеката за Орлово гнездо.
След около половин час вляво и леко надолу отбива пътека,която води без особени перипетии до водопада.
Чуден е водопада/когато има вода,де/,ама не става за бивакуване-няма никакво равно място-само купчини камъни.

Нещо такова се опитах да направя преди години, при първото ми ходене, без да знам че водопада е там. Не ми се получи, имам само снимки на стари табели, без надпис(или заличен такъв). Относно място за бивакуване, има такова, в гората срещу водопада, по надолу и точно под скалната стена. Има нещо като ниша или надвес.
Ето:

Камънак е, но е скатано.

Последната промяна е направена от mislesht на Пон Апр 01, 2013 10:22 am; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Апр 01, 2013 10:11 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
martin555

Местожителство: Русе

mislesht написа:
Много добра снимка! Разлистят ли се дърветата и край на тази гледна точка. Тогава само от изток се вижда.

Не е лъжа (за разболяването), абе, да не се пребием, другото се ядва Smile! Иначе като я гледах как минава под водопада, ми стана малко лошо. Падаха изгнили листа, камъчета, дерето се прочиства от зимата и есента (листа, клонки)... Относно разлистването си прав, аз затова и подраних, на Сувчарското е същата беля, затова предния ден го 'праснахм'е' и него - предпролетно, за архива Very Happy! Иначе относно бивакуването по подобни места, абе..... страх ме е от падащи предмети Very Happy...
Като ти гледам снимката, долу бая камънак се е изсипал, да не си там по това време!

Последната промяна е направена от martin555 на Пон Апр 01, 2013 10:30 am; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Апр 01, 2013 10:17 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Plamen К

Местожителство: Казанлък

martin555 написа:
mislesht написа:

Не е лъжа (за разболяването), абе, да не се пребием, другото се ядва Smile! Иначе като я гледах как минава под водопада, ми стана малко лошо. Падаха изгнили листа, камъчета, дерето се прочиства от зимата и есента (листа, клонки)... Относно разлистването си прав, аз затова и подраних, на Сувчарското е същата беля, затова предния ден го 'праснахм'е' и него - предпролетно, за архива Very Happy!

КРАСОТА! Браво!
Пон Апр 01, 2013 10:23 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Бижу!!!

Последната промяна е направена от meco puh на Пон Апр 01, 2013 10:59 am; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Апр 01, 2013 10:56 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

martin555 написа:
...

Как се изсипва водата през пролуката. Много е красиво, хванато точно както трябва.
Пон Апр 01, 2013 10:59 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.