Автор |
Съобщение |
ancient
|
|
Rodopi trip. |
|
Здравеите, реших да кача малко снимки от едно мое ходене от Нареченски бани-х.Зареница(Пашалиица)-х.Момчил юнак-Чепеларе, че гледам родопският раздел е малко закърнял. Снимките са от миналата година от на4алото на октомври месец. Надявам се да ви харесат. Приятно гледане.
https://picasaweb.google.com/101297370886248882423/04102012
|
|
|
Нед Мар 31, 2013 1:19 am |
|
|
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
Нед Мар 31, 2013 6:27 am |
|
|
peca
|
|
|
Хубава разходка си направил и хубави снимки, но от някои от тях съм потресен
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Нед Мар 31, 2013 10:49 am |
|
|
Ilko
|
|
|
Много красиви снимки, кога си ходил, кой месец? Лятото ли? Вече съм ти фен!
|
|
|
Нед Мар 31, 2013 3:24 pm |
|
|
ancient
|
|
|
|
Радвам се че ви харесват. Снимките са от миналата година2012г. от началото на месец октомври, т.е. от есента.
|
|
|
Нед Мар 31, 2013 4:43 pm |
|
|
ivailo.hr
|
|
|
Хубава разходка!
Билото на Радюва планина към х. Момчил юнак ми хареса. Май не е толкова обрасло като билото на Чернатица.
Ние ходихме ходихме от Нареченски бани до х. Пашалийца (Зареница) в началото на ноември.
|
|
|
Нед Мар 31, 2013 6:37 pm |
|
|
gundu
|
|
|
Хубава разходка по приятен маршрут и при поръчано време.
За тия места мога да разказвам доста, нооо..... от година на година унищожението става все по-осезаемо
Околноста на Пашалийца или Зареница, пък и поляната пред самата хижа преди 15-17 години беше малък РАЙ.... , а сега ..... е немам думи!!!
Ще повярва ли някой ако му кажа, че имаше времена когато и хижарите не си позволяваха да слизат до хижата с кола, пък какво остава за другите посетители?!?!? Прехода до Момчил юнак също върви към на никъде.... Коли, коловози, кал и разруха и всяко следващо минаване изглежда по-кофти от предишните... близката мизерия сякаш изяжда далечната красота на Родопите.....
Верен ще се окаже май първия закон на МЪРФИ - Оставени сами на себе си, нещата вървят от зле към по-зле! Човешката намеса само ускорява процеса!
Извинявам се! Много минорно стана писанието, но бясовете ме хващат като виждам резултатите от човешката глупост и ЛАКОМИЯ.
И въпросче: Защо от Момчил юнак до Чепеларе само по асфалта? До НАО Рожен - да и то не напълно, но после си има идеален път-пътека направо към градчето .
_________________ ТУРИСТ - ЗДРАВИ КРАКА, ШИРОКА ДУША, РАНИЦА НА ГЪРБА...... И ПРАЗНА ГЛАВА,.. |
|
|
Нед Мар 31, 2013 8:38 pm |
|
|
Todor
|
|
|
|
С голямо удоволствие разгледах снимките. Не съм съгласен с всичко - няма друго място където "стопа" върви така както в Родопите!
От Момчил юнак има 2 маркирани пътеки за Чепиларе. В началото на месесец март се качихме по едната до пресичането на червената маркировка.
Мръсотията на места вярно е голяма, но има още девствена природа.
|
|
|
Нед Мар 31, 2013 10:03 pm |
|
|
ancient
|
|
|
|
Тръгнах по асфалта, защото трябваше да се прибера по- бързо ,като си мислех че някой ще спре ама май не стана. Та затова.
|
|
|
Нед Мар 31, 2013 11:24 pm |
|
|
|